Clotilde Armand, AGRESIVITATE STUPIDĂ la adresa premierului Dăncilă

Categories PoliticaPosted on

Clotilde Armand, locul 2 pe lista pentru europarlamentare pe listele USR, o jignește pe Viorica Dancila și spune că este „cel mai nerod prim-ministru din istoria recenta a tarii”.

Loading...

„Viorica Dancila a prins curaj. Dumneaei le-a transmis europarlamentarilor romani din Opozitie ‘sa le fie rusine’. Cred ca realitatea arata putin diferit: Romania are in acest moment cel mai nerod prim-ministru din istoria recenta a tarii”, a scris Armand pe Facebook.

USR se delimitează de partidul lui Cioloş

Loading...

Congresul PLUS de sâmbătă în care Dacian Cioloş a fost ales preşedinte fără niciun contracandidat, iar statului partidului a fost votat instant fără dezbateri , a atras nemulţumire în rândul USR, partid cu care discută despre o colaborare la alegerile europarlamentare.

Laurenţiu Dincă critică public faptul că PLUS şi-a votat statutul în doar 5 minute fără dezbari şi oferă exemplul USR unde discuţiile s-au întins pe durata a două zile.

„Statutul PLUS a fost votat în 5 minute, fără nicio dezbatere, fără a accepta propunerile de la membri, fără nimic.

Statutul USR a fost dezbătut mai bine de o lună. S-a luat în calcul fiecare propunere de la membri în primul draft, apoi, când a fost sa fie votul, s-a reluat dezbaterea pe fiecare punct. A durat 2 zile”, scrie Laurenţiu Dincă pe Facebook.

Aceste critici vin să întărească problemele pe care le are PLUS chiar de la înfiinţare, mai ales că partidul se află în centrul unui scandal deoarece a fost înregistrat de către societatea de avocatură fondată de fostul securist Adrian Iordache.

”Să le dăm foc”

Mai mult, înainte să critice pe cineva, Clotilde Armand ar trebui să se uite în propria curte unde colegul ei (Andrei Caramitru) scrie în ce condiții ar trebui să li se dea foc pesediștilor.

Mesajele de pe Facebook STAU DOVADĂ.

Crina Dobre:  Ei nu o dau tinand cont ca pe viitor ar putea pierde puterea. O dau fiind siguri ca asa nu vor mai pierde niciodata puterea. Deci atenti tot noi trebuie sa fim.

Andrei Caramitru: Știu. Trebuie sa câștigam alegerile sau – dacă le masluiesc și le fură masiv – sa le dam foc.

Crina Dobre: Imi este constant teama ca se va lasa cu morti povestea asta. Gasca psd-ista nu renunta (vezi interventiile nerusinate din PE), noi nu vom accepta sa ne distruga tara si va iesi răzbel ;).

Andrei Caramitru: Cam de asta îmi e și mie frica. Situație gen Venezuela. (…)  Jandarmii – dacă le dublează salariile – cred ca ar fi pregătiți sa ne împuște pe toți. Nu am nici un dubiu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *