Acuzatii de NAZISM la adresa lui Iohannis

Categories PoliticaPosted on

Președintele PSD Neamț Ionel Arsene reia acuzatiile de „nazism” la adresa presedintelui Iohannis. „Mai avea putin si spunea ca ii trimite pe pesedisti in lagare de concentrare!”, spune Arsene.

Loading...

„Derapajele lui Klaus Iohannis sunt tot mai periculoase! Candidatul liberalilor are doar obsesia razboiului cu PSD.

In discursul sau de azi, de la Baia Mare, a pronuntat din nou, de zeci de ori, numele PSD, legandu-l de cuvinte cu caracter militar: disparitie, eliminare, infrangere. Mai avea putin si spunea ca ii trimite pe pesedisti in lagare de concentrare! Nu am intalnit niciodata un om atat de incarcat de ura si pentru care ‘normalitatea’ sa insemne eliminarea oponentilor sai politici. Ura nu exista in fisa postului de presedinte!

Loading...

Oameni buni, haideti sa facem un bine acestei tari si sa-l trimitem acasa pe acest individ artagos cu aere de razboinic!”, a scris Arsene pe Facebook.

Ce a spus Klaus Iohannis. „’Romania normala’ nu se poate realiza cu PSD in curte. Romania normala este o Romanie in care PSD-ul nu se regaseste nici in conducerea statului, nici in conducerea PSD-ului. Sper sa dispara si din majoritatea primariilor din tara. Si nu vreau sa fiu gresit inteles. Eu imi doresc o Romanie fara PSD in conducere. Asta nu inseamna ca trebuie sa plece din tara. N-au decat sa stea in Opozitie, asa se numeste locul acela”, a aratat presedintele intr-un discurs la Baia Mare.

Iohannis a sanctionat dur și cu ipocrizie campania PSD. „Ati observat cum PSD isi arata si fata urata, ca sa nu spun si altceva, vreau sa raman intr-o zona politicoasa. PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news. Asta face PSD, asta este PSD-ul. Minciuni peste minciuni, despre mine, despre voi, despre aliati”, a spus Iohannis.

El a avut o referire mârlănească la Viorica Dancila, insa a refuzat sa-i pronunte numele. „In afara de mine, mai este candidat in turul doi o persoana de la PSD”, a mentionat Iohannis, in aplauzele si rasetele liberalilor.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *