Acuzații ZDROBITOARE: ”Kovesi a obținut al doilea mandat prin șantaj. Poza ajunge la …”

Categories ActualitatePosted on

Sebastian Ghiță a vorbit la ”Subiectiv” despre cum Laura Codruța Kovesi ar fi obținut al doilea mandat la șefia DNA, prin șantaj la Klaus Iohannis, explicând și cum mandatul de arestare pe numele său a fost emis cu încălcarea legii.

Loading...

Acesta afirmă că faimoasa poză cu Laura Codruța Kovesi nu va fi făcută publică, pentru deliciul maselor, ci va ajunge la procurori, dacă aceștia o vor cere.

”La doamna Kovesi trebuie să se raporteze instituții. Ea ar avea de câștigat dacă un simplu cetățean s-ar certa cu dânsa, ar da poze. Să răspundă în fața legii, nu în fața mea. Dacă am probe, poze, dovezi, astăzi, după atâta timp, pot să le duc procurorilor de la Secția pentru investigarea magistraților. Nu fac o chestiune personală din ceva ce legea trebuie să îndrepte. Nu fac can-can și nu dau poza pentru deliciul publicului și jurnaliștilor.

Loading...

Pot să dau poza și Kovesi să spună că e falsă. Lasă că o dau procurorilor, să verifice ei. Urmează să fiu audiat prin Skype și voi pune la dispoziția dânșilor orice dovezi îmi vor cere, orice dovezi voi avea” a explicat fostul parlamentar.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *