Adopție în FAMILIA lui Mihai Gâdea

Categories ActualitatePosted on

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, marţi la Antena 3, pentru prima oară despre adopţia fiului ei, Victor, precizând că acesta provenea dintr-o familie numeroasă. Ea adăugat că ar fi vrut să înfieze şi o fetiţă, din aceeaşi familie, însă nu a avut posibilitatea materială să facă acest lucru. Cu această ocazie, Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre viața lui privată.

Loading...

”Sunt sensibil la acest subiect. M-am născut într-o familie foarte iubitoarea, cea mai iubitoare din lume. Am două surori mai mari. Aveam două bunici extraordinare, fabuloase, cele mai bune din lume. Într-o zi însă, cineva a venit la mine și a încercat să mă rănească așa cum a pățit și Victor Dăncilă. Mi-a spus că mama mea este adoptată, iar cuvântul adoptat, în gura cuiva care vrea să te rănească, sună ca un fel de cuțit care îți intră până în adânc. Nu am crezut acest lucru.

Eram convins că bunica din partea mamei este mama naturală a mamei mele. Nu i-am cerut mamei acordul să povestesc acest lucru. ”Bunica nu putea să aibă copii, iar sora ei a decis să facă încă un copil pe care să-l dea celei care a devenit bunica mea. Am crescut cu trei bunici.

Loading...

A fost o traumă la acel moment. Cea care adoptat-o pe mama, bunica mea, a insistat ca pe mine să mă cheme Mihai pentru că îl iubea pe Regele Mihai. Ne-a oferit o iubire pe care nu o găsești nicăieri în lume și o găsești poate doar la femeile care și-au dorit copii, dar nu au avut”, a mai spus jurnalistul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *