Alessandra Stoicescu, ȘOCATĂ de Klaus Werner Iohannis

Categories ActualitatePosted on

Klaus Iohannis, comparație șoc: Așa s-a consolidat regimul nazist. Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, luni seara, noi atacuri la adresa actualei coaliţii de guvernare, avertizând, într-un discurs la Cotroceni, că „în numele unui aşa-zis ideal suprem schimbând legi şi capturând instituţii una câte una s-a consolidat regimul nazist”.

Loading...

Iohannis a făcut aceste afirmaţii în cadrul ceremoniei de decorare a unor supravieţuitori ai Holocaustului, care a avut loc luni seara, la Palatul Cotroceni. Jurnalista Antena 3, Alessandra Stoicescu , s-a declarat șocată de cele spune de șeful Republicii.

”Scoate ciocanul și face un lucru nepermis, un lucru incredibil. Face comparație cu situația actuală din România, unde el este președinte, între regimul actual și situația din perioada hitleristă. Naziștii și paralelă cu ce este astăzi. Vreau să înțeleg ce îl poate determina pe un președinte întreg la minte și la suflet în an electoral să facă o asemenea afirmație absolut oribilă”, a spus revoltată Alessandra Stoicescu.

Loading...

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, reacționează și el după ce Klaus Iohannis a comparat coaliția de guvernare cu regimul nazist. Concret, președintele și-a comparat adversarii politici cu naziștii.

”Atunci când vorbește despre nazism îmi este foarte greu să îl contrazi pe domnul Iohannis. Am impresia că știe foarte bine tema și o simte până în fibră dar mie mi s-a părut că este într-o notă autobiografică și autocritică. Cred și că se referă la domnia sa pentru că în opinia lui Parchetul General nu există fără Augustin Lazăr la conducere, că DNA era în pragul colapsului fără Laura Kovesi la conducere, că în general, trebuie să folosim instituțiile pentru a scăpa de dosare cum a fost cazul dosarul de la ÎCCJ. A spus public niște lucruri care în primul rând i se pot imputa domniei sale. Este o declarație stupidă ca multe altele pe care le-a făcut”, a spus Șerban Nicolae la Antena 3.

Și deputatul Liviu Pleșoianu reacționează după ce Klaus Iohannis a comparat coaliția de guvernare cu regimul nazist. Parlamentarul PSD solicită o evaluare psihologică în regim de urgență a Insului Bizar. Mai mult, Liviu Pleșoianu solicită  conducerii PSD-ALDE demararea urgentă a procedurii de suspendare sau sesizarea CCR pentru constatarea imposibilității exercitării funcției.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *