Alt spital pe HARTA MORȚII

Categories ActualitatePosted on

Un cadru medical din Arad face dezvăluiri din sistem. Declarațiile au fost făcute în exclusivitate pentru Antena 3.

Loading...

„Dumnezeu ne dă palme. Oamenii nu se trezesc nici acum, atât de mare e răutatea în lumea asta. Le este frică tuturor să vorbească, vă spun sincer. Știți de ce? Pentru că mâine riscăm să nu mai avem un loc de muncă! Știți ce greu se intră în spital… S-au infectat atâtea cadre medicale neavând costumația adecvată, mă gândesc și văd că totuși s-au infectat destule persoane. Indiferent că sunt sau nu izolați …sunt infectați. Oamenii sunt panicați.

Eu mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis să mă duc să îmi fac testul. Vă rog să mă credeți că m-au trimis ca pe un câine de la un spital la altul, adică Municipal, Județean, Boli infecțioase… TBC. Nimeni, nimic. Am sunat și la DSP, la Timișoara. Mergeam să îmi fac testul pe banii mei, dar nici așa nu se poate. La noi mori cu banii în mână, mori în sistemul sanitar …că nu pot, că nu au cum… trăim în lumea asta”, a spus o asistentă.

Loading...

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat, în această seară, că ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus arată că 1.815 români au fost infectați cu coronavirus, iar 43 au murit din cauza COVID-19.

De la ultimul bilanț oficial prezentat, numărul morților a crescut de la 42 la 43, ultima victimă fiind un bărbat de 72 de ani, din Arad. De asemenea, dr. Raed Arafat a explicat că, până astăzi, 206 persoane s-au vindecat de coronavirus.

Totuși, 770 de români infectați cu COVID-19 sunt internați în spitale, iar 52 dintre ei se află în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

„Deces 43 – Bărbat, 72 de ani, jud. Arad. În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Data deces: 29.03.2020 – Spital Boli Infecțioase Arad.

Patologie preexistentă: Bronhopneumonie. Insuficienta cardiaca. Nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat”, se arată într-o informare a Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *