Economistul Dan Diaconu, analiza cifrelor electorale: Merge spre 15%

Categories SocialPosted on

Economistul Dan Diaconu a făcut o radiografie a actualelor procente electorale. Aceasta nu reflectă deloc teoria lansată de propaganda securistoidă. Potrivit economistului Dan Diaconu, PNL se scufundă mergând spre 15%.

Loading...

”Uitați-vă bine pe aceste cifre :
PSD – 35%
PNL – 17%
ALDE – 13%
USR-PLUS – 12%
UDMR – 6%

PSD e lovit marginal, dar în mod incredibil pare a reintra pe un trend ascendent(vine de la un 32.5%). PNL se scufundă mergând spre 15%. Cu actuala tendință, PNL riscă să fie la paritate cu „USR minus PLUS”. ALDE crește puternic bătându-se tot spre zona celor 15%.

Loading...

PMP e în moarte clinică, zbătându-se într-o zonă de 4%-5%, care practic îl aruncă în moloz. Pro România, UNPR și restul „partidelor de intelligence” practic nu există decât în sondajele măsluite(se bat pe „marja de eroare”). Mai țineți minte ApR-ul lui Meleșcanu? A performat teribil în sondaje când nu erau alegeri. La confruntarea electorală s-a dus pe-acolo pe unde se află Ponta și nașul său Oprea. În fapt asta e menirea partidelor de „intelligence”. Performează doar în medii măsluite, iar când îi lovește realitatea sar ca potârnichile care pe unde-apucă.

După europarlamentare Klaus iese definitiv de pe scena politică întrucât alianța „USR minus Plus” o va impune pe Ciorduța candidat la prezidențiale. Cum propunerea e aliniată perfect Securității, sasul se va întoarce în propria-i mediocritate de la Sibiu. În PNL nu va mai rămâne decât componenta-parazit a PDL-ului, în timp ce restul vor fugi care-ncotro. Probabil ALDE va lua grosul oportuniștilor.

Alianța PSD-ALDE se va menține doar în ipoteza candidatului comun Tăriceanu la prezidențiale. Oricare altă variantă va scoate ALDE de la guvernare, împingându-i pe pesediști în opoziție. Poziție care s-ar putea să le convină deoarece știu să joace perfect rolul de victime”, a scris Dan Diaconu pe pagina de socializare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *