Andronic, DEZVĂLUIRE despre Siegfried Mureșan. Puțină lume a ȘTIUT cum îl mai cheamă

Categories ActualitatePosted on

Într-un editorial din evz.ro, jurnalistul Dan Andronic scrie despre faptul că unora le este rușine că sunt români și un exemplu clasic a revenit în atenție zilele trecute. Siegfried Mureșan. De fapt, Vasile Siegfried Mureșan.

Loading...

”Am aflat și eu cu stupoare că „teutonul” euro-parlamentar Siegfried Mureșan se mai numește și Vasile. Numai că-i este rușine cu numele lui, așa că nu-l folosește. Tipic românește. Știu că v-am mai devoalat un specimen căruia îi este rușine cu numele părinților lui, Sabin Orcan, pe numele lui adevărat Sabin Borcan, dar în cazul lui Siegfried Mureșan concluzia este și mai amară.

Un exemplu tipic de român căruia îi este rușine că este român. Care și-a creat o imagine de funcționar european, căruia nu i se aplică regulile normale din societate. Pentru el trasesimul este o virtute, așa că nu vede nimic ciudat în faptul că a intrat în Parlamentul European pe listele PMP, fără a avea o zi de vechime în partidul condus la aceea vreme de Elena Udrea, iar acum se pregătește să candideze pe listele PNL.

Loading...

Am întrebat un lider PNL de unde atâta dragoste pentru Siegfried Mureșan, iar răspunsul a fost cel pe care îl merităm: este „pupilul” lui Joseph Daul, președintele PPE.

Cu alte cuvinte, regulile sunt pentru fraieri, pentru că la Bruxelles este admis orice, dacă ai protecția necesară. Mai ales că la Bruxelles este nevoie de oameni care să fie când Siegfried, când Vasile. Care să voteze cum cer interesele șefilor, nu ale țării…”, scrie Andronic în evz.ro.

Fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu a declarat miercuri seară la Canal 33 în emisiunea realizată de Horia Alexandrescu că europarlamentarul PNL, fost PMP, Siegfried Mureșan „este omul Serviciilor”

„Nu l-am adus noi (n.red-în PMP), l-au adus Serviciile și ni l-au băgat pe gât”, a reacționat Adrian Rădulescu la întrebarea moderatorului emisiunii, Horia Alexandrescu, pe tema schimbării opțiunii politice a lui Siegfried Mureșan, care a trecut de la PMP la PNL.

„Serviciile ne-au spus că e marele român care a lucrat în guvernul german, care are relații și care poate să ne reprezinte”, a susținut Rădulescu. Contactat telefonic, europarlamentarul Siegfried Mureșan nu a răspuns pentru a comenta acuzația.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *