Ascundeți FEMEILE și COPIII. A apărut Macovei și aruncă flăcări

Categories ActualitatePosted on

Monica Macovei, europarlamentar si fost ministru al Justitiei (nu râdeți), il acuza pe Tudorel Toader ca tradeaza interesele țării prin lipsa sustinerii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al parchetului European. Mai mult, Macovei spune că ministrul Justitiei ar trebui sa demisioneze. Pe final de mandat, fără șansa să mai ocupe încă unul, aceasta aruncă flăcări și venin.

Loading...

„Laura Codruța Kovesi a fost selectată pentru funcția de Procuror European pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane. În timp ce Toader o dădea afară, ca să mulțumească grupul infracțional organizat aflat la putere, iată că dna Kovesi a fost cea mai bună și a ajuns în vârful piramidei pentru funcția de Procuror European Șef, după mai multe evaluări obiective.

Acum Toader să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat.

Loading...

Dacă Toader nu va susține candidatura unui procuror român, care a dovedit că este bine pregătit, pentru conducerea EPPO, atunci trădează interesele țării.

Eu votez pentru dna Kovesi”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Citeste si PLAN ROȘU de intervenție- Victime multiple după o EXPLOZIE la un centru de încărcare butelii

Laura Codruta Kovesi este prima pe lista de trei nume propuse pentru functia de sef al Parchetului European, transmisa Parlamentului European. Dupa aparitia informatiei, Tudorel Toader a anuntat ca se opune numirii fostei sefe a DNA.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *