Aurelian Badulescu și-a dat seama de TÂMPENIA făcută și o dă la întors: N-am dovezi despre

Categories ActualitatePosted on

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, pare că și-a dat seama ce tâmpenii a spus despre protestul din 1o august : „Nu stiu Badulescu declarase anterior, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

Loading...

„Dom’le, dupa cate am facut eu… Am mers pana acolo incat a trebuit sa mint. (…) Am avut o alta atitudine decat cea care ar fi trebuit atunci cand am declarat in fata organelor de urmarire penala ce m-au intrebat referitor la evenimentele din 10 august si am spus asta in contextul in care am vrut sa subliniez faptul ca am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa trag cu acest partid“, a afirmat Badulescu.

El a mai spus ca sunt lucruri pe care de acum incolo va trebui sa le lamureasca cu cei care se ocupa de ancheta.

Loading...

„Mi-a fost greu sa ajung pana aici, nu am crezut niciodata ca daca-i spui lui Codrin Stefanescu trompeta si muncesti atatia ani in partidul asta esti dat ca o masea afara“, a adaugat Badulescu.

Intrebat daca va merge la Parchet sa-si schimbe declaratia, Aurelian Badulescu a replicat: „Nu, o sa ma cheme Parchetul si o sa zica: «Domnu’ Badulescu, ai spus ca ai mintit». Da, domnule. «Ia pixul si hartia si hai sa vedem ce trebuie sa indreptam aicea»“.

Badulescu a mai declarat la nervi miercuri seara, dupa ce a fost exclus din PSD, ca secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu este „falsificator de tablouri”. „Tot partidul stie asta, dar nimeni nu o spune de frica”, a declarat Badulescu.

De asemenea, Badulescu a promis ca de joi va spune si tot ce stie despre matrapazlacurile facute de Liviu Dragnea.

„Dupa 30 ianuarie este momentul cand lumea va afla adevarul. Recunosc ca am mintit la Parchet si ma pun la dispozitia organelor de urmarire penala cu fapte si declaratii pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mintit o sa declar la Parchet. Am mintit pentru ca sunt un mincinos si ca sa apar un partid care acum ma exclude. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi”, a mai spus Aurelian Badulescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *