Avocat, postare TULBURĂTOARE: El s-a reîntrupat în Kovesi, Portocală, Onea, Man, Ardelean – și alte sute de procurori

Categories JustitiePosted on

EXPERIMENTUL PITEȘTI. Ce a însemnat acest experiment? Sub pretextul ”reeducării”, criminalul sadic Eugen Țurcanu, cu concursul altor criminali și a șefilor închisorii și gardienilor de la Pitești, la comanda statului bolșevizat, i-a supus unor torturi teribile pe deținuții politici de la Pitești, pentru a-i distruge nu doar fizic, ci, mai ales, spiritual.

Loading...

Avocatul Aurelian Pavelescu scrie pe pagina de socializare că Florin Țurcanu nu a murit! El s-a reîntrupat în Laura Codruța Kovesi, Negulescu Portocală, Onea, Man, Ardelean – și alte sute de procurori criminali ai sistemului, complici, fără de care n-ar fi fost posibil experimentul DNA!

”ROMÂNIA, VICTIMA EXPERIMENTULUI ”PITEȘTI” ȘI, SĂ-L NUMIM, ”DNA – LAURA CODRUȚA KOVESI”: E BUN GUSTUL SÂNGELUI?

Loading...

In anii 50 ai secolului trecut în România a avut loc cel mai crud experiment din întreaga lume, care a pus în umbră SS-ul nazist și NKVD-ul bolșevic: EXPERIMENTUL PITEȘTI. Ce a însemnat acest experiment? Sub pretextul ”reeducării”, criminalul sadic Eugen Țurcanu, cu concursul altor criminali și a șefilor închisorii și gardienilor de la Pitești, la comanda statului bolșevizat, i-a supus unor torturi teribile pe deținuții politici de la Pitești, pentru a-i distruge nu doar fizic, ci, mai ales, spiritual. Nu doar bătăile cumplite și sistematice ale deținuților lipsiti de apărare, până la moarte, dar torturarea unora prin obligarea să-i bată sau să-i ucidă pe alții, să-și mânânce propriile fecale, să urineze pe cruce și să-l abjure pe Dumnezeu etc. pentru cei credincioși, ceea ce a condus la uciderea multor deținuți politici. Ceea ce șochează la acest experiment este aparenta sa gratuitate: tortura și uciderea ca un fel de distracție sinistră, diavolul însuși era prezent acolo, pentru a-i împidica pe deținuții politici să-l găsească pe Dumnezeu. Experimentul a fost atât de teribil încât comuniștii au fost obligați să-l execute chiar ei pe Eugen Țurcanu, ca țap ispășitor.

Ei, bine, Florin Țurcanu nu a murit! El s-a reîntrupat în Laura Codruța Kovesi, Negulescu Portocală, Onea, Man, Ardelean – și alte sute de procurori criminali ai sistemului, complici, fără de care n-ar fi fost posibil experimentul DNA! Cu sprijinul direct al celor doi Președinți care au acceptat Protocoalele în mandatele lor, Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Dar lista nu se încheie aici, loc de frunte în această cabală criminală avându-l SRI condus de Maior, Coldea și Dumbravă și Hellvig!

Iată, tocmai am aflat de la un fost judecător, Ovidiu Puțura, care a fost și secretar de stat în Ministerul Justiției, că a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a refuzat să-i facă unele servicii generalului SRI Dumitru Dumbravă. Acesta l-ar fi amenințat că va lua pușcărie și i-a spus și câți ani va lua, înainte de a începe orice proces: AȘA S-A ȘI ÎNTÂMPLAT!

Puțura mai spune că a văzut LISTE CU OAMENI POLITICI, înainte de punerea sub acuzare sau judecarea acestora, pe care erau scriși dinainte și anii de pușcărie pe care urma să-i primească și pe care chiar i-au primit, pe culoarele justiției în care apar același Dumbravă și judecătorii deja celebri, precum Ionuț Matei. Pe liste, spre exemplu, Rudel Obreja, Dan Șova, Bica, Udrea, Ponta, etc.

Acest experiment va purta numele ”DNA – LAURA CODRUȚA KOVESI” în istorie! În curând, probabil, sistemul corupt și criminal va proceda ca și în cazul lui Eugen Țurcanu: îi va elimina pe responsabilii vizibili. Au și început cu Onea, Portocală, Man, Ardelean etc. Vor ajunge la Kovesi sau Dumbravă. Bănuiesc că niciunul dintre aceștia nu vor scăpa de pușcărie, mai devreme sau mai târziu. Și, astfel, sistemul va supraviețui.

Mă întreb cu mare teamă: există, oare, un blestem asupra poporului român, de a avea nu doar cei mai minunați oameni, dar și cei mai mari criminali de pe planetă? Ce spuneți, d-nă Kovesi, d-le Lazăr, d-le Dumbravă, d-le Onea, Portocală, Ardelean, Man, Coldea, Maior și atâția alții? E bun gustul săngelui?”, a explicat Pavelescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *