Avocata Cosmina Cerva: Ce șut în fund va dădeam daca eram în locul Vioricăi

Categories ActualitatePosted on

Avocata Cosmina Cerva se revoltă după nemulțumirea unor primari care spun că primesc pre puțini bani. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță (PSD), a decis să meargă să discute la Guvern cu Viorica Dăncilă alături de alți edili, între care și Gheorghe Falcă, liderul orașului Arad. Nici Gabriela Firea nu se lasă mai prejos.

Loading...

”Falca, Negoiță și tanti Gabi au plecat cu cerșitul pe la Guvern…..bani bani bani, multi bani, fara număr.
Nu le ajung banii pentru spectacole, panseluțe și salarii nesimtite.  Dacă verifica cineva cate rânduri de panseluțe a schimbat Negoiță intr-un singur an, se crucește…. aveam covor de panseluțe in loc de asfalt.

Dacă verifica cineva cat s-a mărit organigrama în primăria lui Găbița…..mii de plimbatori de hârtii cu salarii in 4 zerouri. Despre finutul lui Băse, Falca cel cercetat la mișto de DNA, nu zicem decât atât: imobiliare, multe clădiri și terenuri, fara număr. Ce șut în fund va dădeam daca eram în locul Vioriccai…..”, scrie avocata Cosmina Cerva pe pagina de socializare.

Loading...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, miercuri, după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă, că, prin proiectul de buget, municipalitatea bucureşteană pierde 80 milioane de euro şi a făcut apel la prim-ministru să găsească o soluţie.

„În ceea ce priveşte Primăria Capitalei, potrivit proiectului de buget, noi pierdem aproape 80 de milioane de euro exact în acest an în care ar trebui să achităm creanţa ELCEN, în jur de 230 milioane de euro, când demarăm construirea spitalului metropolitan doar din surse proprii şi când achităm cele 400 de autobuze euro 6. De aceea, am făcut apel la doamna prim-ministru. I-am explicat toate facturile pe care trebuie să le achităm anul acesta. (…)

Deşi Primăria Capitalei pare că are un buget mare, atunci când îl raportezi la cheltuielile pe care trebuie să le facem pentru a creşte calitatea vieţii, şi în Bucureşti banii sunt foarte puţini. Aşteptăm de la doamna prim-ministru o reacţie. (…) Sperăm ca după şedinţa de Guvern să dea un răspuns în ceea ce priveşte toate procentele pentru primăriile din ţară şi pentru Primăria Capitalei, care are o pierdere de 80 milioane de euro, o pierdere foarte mare, o pierdere consistentă. Nu aş vrea să ne considerăm pedepsiţi”, a spus Gabriela Firea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *