Avocata Ingrid Mocanu trage un SEMNAL de ALARMĂ. Din nou

Categories ActualitatePosted on

Avocata Ingrid Mocanu postează pe pagina de socializare un textul destul de amar despre ce se întâmplă în Justiție la ora actuală. Și nu e doar amar ci și dureros de adevărat.

Loading...

”Kovesi câștigă la CEDO, Taica Lazăr pleacă să se judece la CA Alba, acasă la el (nu critic decizia ÎCCJ, căci există opinii și opinii pe subiectul competenței). Marele ”specialist” Tu-Dorel Aburel a rămas cu datul din gură.

Nu a modificat UN SINGUR RÂND la niciun cod de doi ani. Stă cu dosul pe voturile alegătorilor PSD – ALDE, care își așteaptă neputincioși ”dreptatea până la capăt” ce le-a fost promisă. În timpul ăsta, oameni nevinovați zac în continuare prin pușcării, iar alții îi urmează fără putință de salvare.
Dragnea e prea ocupat să se lupte cu securiștii pe care tot el i-a cultivat prin partid, în speranța că va mai avea ocazia să mai taie niște porcușori pe ici, pe colo, pe la vreo viluță SRI.

Loading...

În acest timp, partidele securității, PLUS, USR, Pro România, prosperă fericite și pe stânga și pe dreapta.
Este cazul să cerem direct ca toți cei certați cu profesia și competența să plece din magistratură: afară, nu la pensie! Nu vă irosiți votul, singura voastră putere! Trebuie să îi facem să înțeleagă că nu este loc să ne păcălească iar… cât timp Tu-Dorel rămâne acolo, nu are sens să le dați votul celor ce vă mint în asemenea hal!  PS – noroc că Man și Ardelean au plecat de la butoiul cu miere … pardon, de ”paradeală” – a scris avocata Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *