Avocata Laura Vicol: Mi-au pus catușe la mâini, n-am tăcut. M-au făcut …

Categories ActualitatePosted on

”Mi-au pus catuse la maini, n-am tacut. M-au facut penala, avocata de infractori, n-am tacut. Au incercat sa ma decredibilizeze in toate modurile posibile. N-am tacut. Sunt convinsa ca inca nu am vazut nici cea mai mica parte din ceea ce ei pot face. Tot nu tac. Ba mai mult, indraznesc sa cred ca pot schimba lucruri. Sau cel putin sa incerc, altfel cum sa ma uit in ochii copiilor mei?

Loading...

Intr-o lume de misogini, intr-o lume corupta de putere si de functii, intr-o mare de abuzuri ma arunc doar cu iubirea de tara pe post de colac. Sper sa rezist. Si sper din tot sufletul sa-mi fiti alaturi.
Alianta PRM-PRU este drumul pe care incep sa merg. Cu capul sus, ca doar ma stiti. Sanatate si libertate!”, a scris avocata Laura Vicol pe pagina de socializare după ce s-a înscris în PRU.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele formațiunii, Bogdan Diaconu.

Loading...

„Îi urez bun venit, în echipa Partidului România Unită, cunoscutei avocate Laura Vicol!
Laura este o naționalistă convinsă și o luptătoare aprigă împotriva abuzurilor și împotriva a tot ce nu-i drept!

Sunt convins că, din postura de președinte PRU București și președinte a organizației de femei PRU, Laura Vicol va lupta la fel de aprig și va avea o contribuție determinantă în realizarea obiectivelor Alianței PRM + PRU!”, este mesajul lui Bogdan Diaconu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *