Badea, IRONIE MAXIMĂ la adresa lui Ponta și Pro România

Categories PoliticaPosted on

Mircea Badea a comentat ironic ultima trecere la partidul lui Victor Ponta. Realizatorul Antena 3 a spus că odată cu trecerea lui Georgian Pop la ProRomânia, vor pune cohorte de cetățeni ștampila pe partidul lui Victor Ponta.

Loading...

”Nici eu nu credeam că ProRomânia e în stare de vreo mare performanță, dar, acum, că s-a dus Georgian Pop, deja ecuația de forțe de schimbă, s-a dus o piesă foarte grea. Cohorte de cetățenii, acum, aflând că dl Tudose s-a dus ieri, dar și dl Georgian s-a dus azi, se pregătesc să pună ștampila pe partidul lui Ponta, care, pentru mine, are un nume ca și partidul lui Cioloș. Scrie pe buletinul de vot ”partidul lui Ponta”?” a spus Mircea Badea, în pasa cu emisiunea ”100 de minute”.

Deputatul PSD, Georgian Pop, a demisionat din PSD și trece la Pro România. El susține că a luat această decizie pentru că aerul în PSD a devenit irespirabil și asta din cauza lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a divizat România și PSD.

Loading...

”Decizia pe care am luat-o astăzi vine după o lungă perioadă de reflecție și după consultări cu oamenii alături de care am făcut politică social democrată în ultimii 20 de ani.  Concluzia la care am ajuns este că, după 20 de ani, nu mă mai regăsesc în modul în care se face politică în PSD. Am făcut parte din echipa de conducere a PSD care a câștigat alegerile din 2016, am realizat un capitol important din Programul de guvernare, dar, din păcate, viziunea mea politică diferă față de modul în care actuala echipă de conducere a înțeles să guverneze.

Cei care conduc astăzi PSD nu înțeleg că prin politică trebuie să unești oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este președintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viața internă de partid.

Sunt deputat ales în București, într-o echipă de oameni alături de care am lucrat cu plăcere. Din păcate, Liviu Dragnea a divizat inclusiv organizația de la București și a alimentat conflicte între colegi, între membrii aceleiași echipe, așa cum nu s-a întâmplat niciodată. Ultimele 24 de ore sunt elocvente.
Politica nu se face cu pumnul!

Din păcate, politica pumnului în masă a dus ca PSD să fie astăzi un partid din ce în ce mai urât de oameni. Chiar și de cei care în 2016 au votat acest partid. Mă alătur astăzi colegilor din Pro Romania pentru a construi o alternativă pentru cei care așteaptă o guvernare eficientă si profesionistă.
Cred ca locul Romaniei este in UE si NATO”, scrie Georgian Pop.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *