C. Iohannis, reacție incredibilă după ce un fotograf a căzut în fața ei

Categories PoliticaPosted on

Scenă inedită la secția de vot din Sibiu unde a votat Carmen Iohannis. Un fotograf se împiedică și cade chiar la picioarele soției lui Klaus Iohannis. Aceasta nici nu l-a băgat în seama și a profitat imediat de moment pentru a părăsi secția de vot fără a fi urmărită de armata de jurnaliști.

Loading...

Se pare ca asa este toata familia Iohannis. Cam nepasatoare cu cei din jur. Reamintim ca un militar american a leşinat la festivităţile de Ziua Marinei, chiar după discursul preşedintelui Klaus Iohannis. Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În timp ce Iohannis îşi încheia alocuţiunea de la tribuna de pe faleza Comandamentului Flotei, pusă în faţa tribunei oficiale cu spatele la mare, un militar american din Garda de onoare a leşinat. Ce s-a întâmplat Soldatul american de culoare se afla în Garda de onoare, în primul rând, chiar lângă preşedinte. S-a dezechilibrat, s-a sprijinit de colega din dreapta, apoi s-a lăsat pe spate, fiind prins de camaradul din rândul doi. Ceilalţi i-au sărit în ajutor sprijinindu-l, iar un echipaj medical a venit imediat, l-a stropit cu apă şi l-a culcat la pământ.

Loading...

A fost luat urgent cu targa la ambulanţă, fiindu-i acordat primul-ajutor la faţa locului. Astfel de incidente au loc regulat, în special la ceremoniile îndelungate, pe condiţii de caniculă, cu repetiţii extenuante. În tot acest timp, cu toată vânzoleala, preşedintele Klaus Iohannis şi-a văzut de discurs în continuare, imperturbabil, fără să întoarcă privirea vreo secundă spre locul incidentului.

Astfel de incidente se întâmplă des la ceremonii militare, unde soldaţii stau în soare, pe temperaturi sufocante, nemişcaţi, timp de câteva ore. Starea de slăbiciune vine pe fondul unor repetiţii continue, extenuante, din zilele anterioare, ceea ce face ca şi indivizi antrenaţi, cu o bună formă fizică, să clacheze. La Ziua Marinei, cel puţin, asta se întâmplă an de an.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *