Caramitru: Pleșoianu e SINGURUL om POPULAR printre pesediști și …

Categories PoliticaPosted on

Teribilistul Andrei Caramitru a susținut într-o postare că Liviu Pleșoianu este singurul om popular printre pesediști. Acesta consideră că sunt șanse mari ca deputatul PSD să intre în turul 2.

Loading...

”Se prefigurează așa, pe partea lor:
– 1 sau posibil 2 candidati PSD/ProRo/ALDE. Șanse reale au Dăncilă, Firea, Tăriceanu. Logic ar fi sa aibă un sigur candidat (Firea) însă nu cred ca reușesc sa ajungă la concluzia asta. Deci cel mai probabil vor fi 2 candidati
– Pleșoianu

Toți se bat pe vreo 30% din voturi (cam la cât sunt cotate acum PSD, ALDE și ProRo). Posibil sa iasă 20/10 sau Mai probabil 15/7/7.

Loading...

Barna va intra sigur in turul 2 dacă ia 20 la suta in primul tur. E perfect fezabil dacă votantii USR/PLUS (suntem cam la 25% acum) NU Votează masiv cu Iohannis (de fapt făcând culoar pentru Turul 2 posibil unui Pleșoianu sau lui Firea). Hai sa fim inteligenți !”, a scris Cramitru pe pagina de socializare.

Liviu Pleșoianu o critică pe Viorica Dăncilă pentru ”cenzura” pe care o regăsește de o vreme în partid. Liviu Pleșoianu, deputat PSD interesat de o candidatură la alegerile prezidențiale, o critică pe șefa partidului – Viorica Dăncilă, reproșându-i faptul că nu-l mai lasă să vorbească liber.

„Când te temi de VOCEA OMULUI LIBER, atunci te răzgândești și te adăpostești… Ultra-democrata doamnă Dăncilă spunea pe 14 iunie că vom face congres pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, congres unde candidații vor VORBI și își vor expune propria platformă. …Între timp, am VORBIT la celălalt congres, cel din 29 iunie. Iar deranjul a fost atât de mare, încât s-a luat hotărârea să nu mai VORBESC deloc. Ca atare, nu mai vin candidații, la Congres, să VORBEASCĂ LIBER, să CONVINGĂ, să-i audă toată România și să fie VOTAȚI, ci „se decide candidatul în CEX”.

Super-democrație! Cât de FRICĂ vă e de un OM LIBER, care VORBEȘTE LIBER… Asta spune totul despre voi. Dar veți afla în câteva luni părerea românilor despre ce faceți acum. Eu voi candida pentru OAMENII LIBERI din această țară! În rest, inflație de politruci…

Mai mult, Pleșoianu dă ca eemplu o declarație a premierului. Viorica Dăncilă, 14 iunie 2019: „Cred că pentru candidatul la prezidenţiale trebuie să avem un congres separat, un congres în care să ne raportăm numai la alegerile prezidenţiale, în care candidaţii să vină cu propria lor platformă pentru a câştiga alegerile prezidenţiale”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Liviu Pleșoianu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *