Cât de penibil. Tudose, declarație JENANTĂ, după ce a sărit în barca lui Ponta

Categories ActualitatePosted on

Proaspăt plecat din PSD și înscris în Pro România, Mihai Tudose spune că e ceva incalificabil „să trimiți Jandarmeria să bată protestarii”. Și-a dat seama după jumătate de an și după ce a trecut în barca lui Ponta.

Loading...

„Vedeti dumneavoastra, toata lumea este de acord ca in Justitie trebuie facut ceva – o punere in acord cu o serie de decizii ale CCR, cu decizii ale Uniunii Europene, dar si corectarea unor abateri grave, acolo unde acestea au avut loc. Insa una este sa armonizezi niste decizii si sa corectezi cu buna-credinta niste aspecte, iar alta e sa declansezi o ofensiva permanenta impotriva Justitiei si sa te intereseze doar rezolvarea unor anumite spete, dosare. Asa ceva este profund incorect.

De aceea iese lumea in strada si protesteaza, fiindca toate acestea fac mult rau si se vad cu ochiul liber. Cat am fost premier, m-a preocupat faptul ca iese lumea in strada si uneori am reusit sa port un dialog cu protestarii, fiindca nu-i poti ignora pe romanii nemultumiti. Eu am dialogat cu ei, inainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat dupa, pe 10 august… E incalificabil sa trimiti Jandarmeria sa bata protestari. Este grav ca s-a ajuns la asa ceva”, a declarat Mihai Tudose pentru Podul.ro.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *