Cazanciuc, despre urmărirea penală a lui Kovesi: Nu văd de ce n-ar avea …

Categories JustitiePosted on

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunțat, miercuri seară, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Laura Codruţa Kovesi susține această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Loading...

Fostul ministru al Justiției Robert Cazanciuc a vorbit, joi, despre situația Laurei Codruța Kovesi, care a fost pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

„Nu e nicio ironie. Trebuie să aibă încredere în actul de justiție. Nu e nimic special aici. Domnul Nițu (c.n. Tiberiu Nițu, fost procuror general al României) și-a anunțat candidatura pentru al doilea mandat și a fost invitat la DNA. Ulterior, ÎCCJ a declarat că este nevinovat, constatând că fapta nu există. Nu văd de ce doamna Kovesi n-ar avea încredere în justiție. Și dl Nițu a avut încredere în justiție și în final a avut câștig de cauză”, a spus Robert Cazanciuc.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *