Cazul doamnei Nela Secară ajunge în SUA

Categories ActualitatePosted on

Tot mai multe persoane publice au luat poziție  după povestea tulburătoare trăită de Nela Secară. Aceasta nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul având acum cancer și Parkinson. Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor din SUA, și-a arătat revolta față de acest caz tulburător.

Loading...

”Nela Secara din Oradea a fost imbolnavita de cancer in urma abuzurilor din ancheta penala facuta de procurorul Cristian Ardelean, locotonentul lui Ciprian Man de la DNA Oradea. Obiectivul acelei anchete facute de proc. Ardelean, care in prezenta INCA e la DNA Oradea, a fost sa o transforme pe Nela Secara in denuntator mincinos pentru a-i putea lua pe o serie de judecatori de la Tribunalul Bihor si Curtea de Apel Oradea.

Ca sa o poata lua pe Nela Secara, proc. Ardelean a apelat la o alta persoana, aflata in arest pentru o serie de infractiuni, sa faca denunt mincinos impotriva lui Secara. Aceasta tehnica stalinista a fost aplicata peste tot in Romania de procurori in cardasie cu ofiteri SRI. Foarte multi ani de puscarie e prea mica pedeapsa pentru acesti nemernici”, a scris Chris Terhes pe pagina de socializare.

Loading...

Nela Secară, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul, a povestit, joi, la „Sinteza zilei” calvarul prin care a trecut după ce a devenit ținta DNA.

„Nu aveam niciun dosar penal, aveam firmă din 2003, am participat la multe târguri internaționale cu firma, am fost în topurile celor mai mari firme din România și, la urmă am fost cea mai mare infractoare.

Mi-au făcut aceste dosare, mi le-au confecționat, pentru că nu poți să spui că tu ai cumpărat ceva și ai făcut evaziune când ai vândut mai departe. Eu am exportat acele poșete, aveam angajați care lucrau la mine. Cum să spui că eu am făcut evaziune?” a spus Nela Secară.

Femeia a povestit cum a fost târâtă în cătușe, în ciudat faptului că fusese eliberată.

„Am fost arestată pentru evaziune fiscală, după aceea am fost eliberată pe cauțiune (1,5 miliarde – nu se auzise până atunci de o cauțiune așa de mare). Deși aveam bani în firmă, eu creditasem societatea și aveam dreptul să îmi rambursez, soțului meu i-a fost frică să nu-l ia și pe el că ia banii firmei și i-a dat telefon că de azi pe mâine trebuia să depună banii. A sunat în Austria la cumnata mea și a luat un credit și a trimis banii.

Am fost eliberată pe cauțiune, după care s-a făcut acest denunț de doamna Bora. Mi s-a fabricat al doilea dosar de tâlhărie”, povestește Nela Secară.

Loading...

2 comments

  1. deci aceasta stare se mentine de 15 ani,conducatorii supremi sunt :Iohannis , Basescu si camarilele lor Coldea,Kovesi,Lazar,Zegrean,Stanciu,Tarcea,Iacob,Ardelen,Man,Onea,Negulescu,….etc,cand oare va fi condamnat Vanghelie,Orban,Udrea,

  2. Cutremurător. Am utit in suflet de cate mizerii au fost in stare sa facă. Un popor, care accepta cu lejeritate sa se întâmple acestea este părtaș. Dezumanizare, batjocorire, ucidere puțin câte puțin din lăcomia, răutatea, impotenta unora de a- si realiza un viitor prin mijloace curate si prin munca. Mâhnirea este imensa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *