Ce MIZERIE! Ambasada Suediei RÂDE de Petre Daea

Categories ActualitatePosted on

O nouă mizerie! Ambasada Suediei a postat pe Facebook, un mesaj în care precizează că Suedia are una dintre cele mai mari populații de mari cormorani din Europa.Mesajul vine după discursul  ministrului Petre Daea din Comisia pentru pescuit a Parlamentului European.

Loading...

„Suedia are una dintre cele mai mari populații de mari cormorani din Europa. Potrivit datelor Direcției Generale pentru Mediu a Comisiei Europene, populația de reproducere a Phalacrocorax carbo sinensis din Suedia a fost estimată la 40.598 de cuiburi ocupate în 2012, împărțite în 169 de colonii“, este mesajul postat de Ambasada Suediei, potrivit stiridindiaspora.ro.

Internauții au postat comentarii ironice, întrebând câte piscine au sau dacă în Suedia, din cauza climei, cormoranii stau în saune, nu la piscină.

Loading...

„ Am discutat cu comisarul Vella, a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulţi. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Pun în pericol un sector alternativ şi un sector complementar”, a spus ministrul Agriculturii Petre Daea în Comisia pentru pescuit a PE, despre cormorani având un discurs incoerent.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *