Ce pregătesc #Rezistenții la CEx PSD

Categories ActualitatePosted on

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte duminică în şedinţă, la Palatul Parlamentului, a anunţat secretarul general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu. În acest context, rezistentii au anunțat că vor protesta duminică, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 11.00.

Loading...

„”Dragnea va face un anunţ extrem de important pentru milioane de români”, reprezinta cuvintele cu care Codrin Stefanescu si-a incheiat transmisiunea in direct la Antena3, in contextul CEx PSD ce va avea loc duminica, de la ora 11 la Palatul Parlamentului.

In actualul context, cu pericol foarte mare cu 3 OUG-uri deja in lucru, insa niciuna aprobata, cel mai probabil Dragnea ii va da un ultimatum Ministrului Justitiei, Tudorel Toader sa vina odata cu una din cele 3 Ordonante de Urgenta (1. OUG pe Codurile Penale; 2. OUG pe completurile de judecata; 3. OUG pe amnistie si gratiere) in sedinta de Guvern.

Loading...

Citește și „Diaspora vine ACASĂ”. PROTEST masiv anunțat de ROMÂNI pe 10 Februarie

Pe ordinea de zi a CEx PSD se va afla si scandalul provocat de Badulescu, viceprimarul Capitalei, in contextul in care acesta a anuntat ca se pune la dispozitia organelor de ancheta in cazul protestului din data de 10 August, deoarece acesta a fost „nevoie sa minta pentru partid”, dupa cum chiar el a spus intr-o interventie in direct la Romania TV.

Asadar, Duminica, incepand cu ora 11, ne vedem la Palatul Parlamentului, intrarea dinspre Parcul Izvor pentru a spune ca NU toleram nicio OUG din domeniul Justitiei si ca NU am uitat 10 august si VREM VINOVATII!”, este mesajul de pe pagina oficială a evenimentului.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *