Chirieac, despre întâlnirea Gușă-Ghiță-Andronic. Detalii ESENȚIALE

Categories ActualitatePosted on

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat întânirea care a avut loc între Cozmin Gușă, Dan Andronic și Sebastian Ghiță, la Belgrad. Potrivit lui Gușă, cei trei au discutat despre problemele și situația actuală din mass-media. Întrebat care este părerea sa cu privire la această întrevedere, Bogdan Chirieac a precizat:

Loading...

„Cred că este o întâlnire benefică. Pe de o parte fiindcă se simte nevoia unui grup de presă care să reunească toată media. Apoi cred că este nevoie ca vocea media să fie auzită inclusiv de guvern, vizavi de ce spunea domnul Gușă: modul de salarizare, interesul televiziunilor la o taxă din partea cabliștilor. Și media digitală ar fi interesată de niște redevențe pe care ar trebui să le ofere operatorii de telefonie cărora li se face trafic. Sunt multe probleme specifice.

Eu mi-aș mai dori, sper că se va ajunge și aici, ca toată presa semnificativă, indiferent de orientare, să analizeze fără ură și răzbunare războiul româno-român. Nimeni nu a avut de câștigat din măcelul care a avut loc. Trebuie învățat ce este de făcut pentru ca niciodată România să nu mai treacă printr-un asemenea război”

Loading...

„Datorită acestui aspect eu salut faptul că oameni cu opțiuni politice diferite, domnul Cozmin Gușă, domnul Sebastian Ghiță și domnul Dan Andronic, s-au așezat la aceeași masă”, a afirmat Bogdan Chirieac la România TV citat de dcnews.ro.

Întrebat cum vede din punct de vedere politic această întâlnire, având în vedere că ne aflăm în an electoral și există o situație tensionată la nivel politic și social, Bogdan Chirieac a adăugat:

„Politic, ca pe modelul american, fiecare va sprijini pe cine crede de cuviință. Precum Fox News și CNN. Dar cu toții cred că trebuie să condamnăm poliția politică care nu are ce căuta într-o campanie electorală”, a mai precizat analistul politic.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *