Chirieac îl ”DEZOSEAZĂ” pe Klaus Iohannis: Aduce prejudicii României și

Categories ActualitatePosted on

Bogdan Chirieac l-a criticat pe Klaus Iohannis după declarațiile pe care președintele României le-a făcut la Aachen, după ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german. Analistul susține că discursul despre pușcărie și infractori într-un asemenea context este nepotrivit și aduce prejudicii României.

Loading...

„În acest moment extraordinar, care rămâne în istorie, având acest noroc formidabil ca România să dețină președinția Consilului Uniunii Europene, participă președintele României, domnul Klaus Iohannis.

În loc să statuezi momentul, să dai consistență României, să spui ceva de genul, pentru noi cei din Est care am beneficiat de primul tratat, că eram în zona gri și acum suntem în Europa, pentru numele lui Dumnezeu, avem așteptări mari, dorim ca periferia să devină mai frumoasă și mai prosperă decât centrul, la fel cum se întâmplă în statele civilizate unde satele sunt mai bune de trăit decât marile orașe, te apuci și spui la Aachen despre procurori, despre justiție, despre pușcărie. Cine îl sfătuiește pe Klaus Iohannis, domnule? „, susține analistul, potrivit dcnews.ro.

Loading...

„Până la urmă nici nu merită să comentăm ce a spus el acolo că apropo de Constituție, el o încalcă în fiecare zi. Nu ne interesează. Guvernul Năstase care a lucrat în acest sens în anii 2000, Emil Constantinescu care ți-a deschis porțile Occidentului, că a început negocierile în 1999 la Helsinki, ți-au adus România acolo. Acum ți-a venit rândul să deschizi președinția rotativă, de asta ai fost invitat, pentru că totul se întâmplă în Europa unită.

Tu te apuci la Aachen să discuți de pușcărie, să vorbim de Udrea și de Vicol și de Niță și de Cocoș, e aberant când nivelul este cu totul altul. Este cum ne-ar invita Regina la recepție la Buckingam Palace și noi am merge în short și în șlapi. Fix asta a făcut astăzi președintele Klaus Iohannis” a declarat Bogdan Chirieac.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *