Chris Terhes, Coaliția Românilor din SUA: Dacă DNA va face acest lucru, aceasta nu poate fi decât felicitata

Categories JustitiePosted on

Conducerea DNA va cere revocarea procurorilor Ciprian Man si Cristian Ardelean de la DNA Oradea, anunta mai multe site-uri de presa (G4, stiripesurse si altele), citand surse judiciare. Daca conducerea DNA va face acest lucru, aceasta nu poate fi decat felicitata.

Loading...

Cei doi procurori DNA au devenit celebri la scara nationala, si nu numai, dupa ce a aparut public o inregistrare cu ei si inca 3 procurori de la DNA Oradea in care acestia, aflandu-se la o sedinta de lucru in sediul DNA Oradea, puneau la cale deschiderea de dosare penale impotriva unor judecatori pentru „a intra frica” in ceilalti.

Faptele premeditate de catre cei 5 procurori, in cadrul discutiei pe care au inregistrat-o si a aparut public, fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, deschis ca urmare a unei plangeri facute de Romanian Community Coalition.

Loading...

„Se transmite astfel un semnal către infractori că ne pot elimina din DNA prin campanii de presă”, a declarat pentru G4Media.ro procurorul Cristi Ardelean, in incercarea de a minimaliza gravitatea faptelor sale.

Daca procurorul Cristian Ardelean considera ca si-a stirbit reputatia ori independenta (sic!) cu cele ce insusi el a spus in acea discutie ca va face si ulterior a facut, poate sesiza Sectia pentru procurori a CSM sa-i apere reputatia si independenta de propriile sale cuvinte si fapte.

Reiterez apelul ca cei care au date si probe cu privire la abuzurile comise de procurorii DNA Oradea sa ni le trimita pe adresa coalitiaromanilor@gmail.com pentru a le putea evalua si aduce la cunostinta organelor competente.

Chris Terhes
Romanian Community Coalition

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *