Cine i-a pus briciul în mână lui Ludovic al Sparanghelea

Categories ActualitatePosted on

Cine i-a pus briciul în mână lui Ludovic al Sparanghelea (eu, unul, NU i-am dat votul meu de încredere) să-i garanteze încă 30 de zile de SPARANGHELIE totală (eu, unul, NU pot face asta, ca atare mă abțin)! România are nevoie de Stare de Urgență, dar NU cu acești IRESPONSABILI:

Loading...

– Ministrul de Interne, Premierul și Președintele ies pe rând la televizor și se contrazic nervos unii pe alții, la interval de doar câteva ore!

– Se laudă cu depășirea recoltei de amenzi la hectar, în timp ce TOATE celelalte țări se laudă cu testarea masivă a populației!

Loading...

– I-au amendat voios pe oameni pentru că nu se pricep să completeze niște formulare pe care tot ei le-au schimbat deja de trei ori!

– În timp ce făceau bani din tonele de amenzi, în țară intrau sute de mii de oameni pe care nu îi testa NIMENI!

– În timp ce continuă să amendeze aiurea ZECI DE MII de ROMÂNI, se execută IMEDIAT la comanda STĂPÂNILOR lor din Germania și ÎȘI DAU ACORDUL să plece acolo tot ZECI DE MII de ROMÂNI, fără niciun fel de distanțare socială, în condiții care le pun viața în pericol!

– Se lăudau că au „militarizat” Suceava, în condițiile în care acolo e un dezastru absolut!

– În privința numărului de teste efectuate, suntem ÎN CONTINUARE depășiți de țări precum: Bahrain, Vietnam, Azerbaidjan, Kazahstan, Malaezia!

– În timp ce primarul unei comune din Constanța a cumpărat deja sute de tablete cu SIM astfel încât toți copiii de acolo să poată învăța online, Anisie de la Educație doarme în papuci și așteaptă să plece carcalacul ca să poată intra iar ca apucata peste profesori!

– În timp ce ei vorbesc despre austeritate, continuă să pompeze MILIARDE în industria străină de armament!

– Și-au demisionat ministrul Sănătății în plină pandemie, dar au tupeul să vorbească despre sancțiuni pentru medici în cazul în care demisionează pentru că tot ei îi trimit la luptă cu mâinile goale!

– În timp ce alte state implică inclusiv armata în livrarea la domiciliu a alimentelor și medicamentelor, ei nu fac ABSOLUT NIMIC pentru a sprijini logistic transportul produselor de strictă necesitate comandate online!

– Au anulat transparența cu privire la achiziții!

– Au limitat absolut aberant informațiile transmise către jurnaliști!

– Se plâng că e greu să facă rost acum de măști și combinezoane, dar în plină pandemie încă visau umed la anticipate și se jucau iresponsabil cu țara: „Uite Cîțu, nu e Cîțu”!

– Pozează în oameni preocupați, dar acum câteva săptămâni nu voiau în ruptul capului să închidă școlile și spuneau că „DEMITIZEAZĂ UN PIC BOALA”!

Iohannis a decretat încă 30 de zile de Stare de Urgență EXACT în ziua în care Guvernul Orban a făcut REVOLTĂTOR de puține teste (2.894) și după ce a aplicat într-o singură săptămână amenzi în valoare de 25 de MILIOANE de EURO! Pentru asta aveți voi nevoie de Stare de Urgență, Iohannis, Orban? Ca să NU testați aproape DELOC, în timp ce luați TONE de BANI de la cetățeni!? Să vă voteze, atunci, Starea de Urgență partenerii voștri politici. Eu NU am votat Guvernul Orban, iar de la mine NU mai primiți vot pentru încă 30 de zile de BĂTAIE DE JOC! – Liviu Plesoianu

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *