CTP, mesaj CRÂNCEN pentru useriști

Categories PoliticaPosted on

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu critică dură prestația lui Dan Barna și a USR în campania pentru alegerile prezidențiale.

Loading...

„Sper să-şi facă o analiză serioasă a prestaţiei Barna, şi a colegilor săi care au apărut pe ecrane în această campanie, pentru că au făcut o serie de greşeli legate, care au dus la această pierdere. Nu întâmplător, Barna a gestionat foarte prost situaţia creată de ancheta Rise Project. Nu ancheta e problema, pentru că ancheta nu a reuşit să-i găsească ceva penal, i-a găsit nişte probleme morale. A gestionat-o prost prin atitudine, justificări.

Piatra cea mai grea a fost după părerea mea comportamentul lui Barna în relaţia cu PNL , comportamentul USR-ului în relaţia cu PNL. Deci acea inflexibilitate, acea fixaţie, obstinaţie cu care vreme de săptămâni în şir, şi arogantă, cu care i-au tratat pe PNL. Alegeri anticipate, noi nu votăm guvernul.

Loading...

Până în ultima clipă. Ultimele vorbe de marţi seara au fost: nu avem ce vota în legătură cu guvernul Orban, nu are majoritate parlamentară. Şi a doua zi, a ieşit acelaşi domn Barna şi a spus noi ne-am înţeles cu PNL-ul, avem bune perspective. Ce impresie de seriozitate, de consecvenţă, de forţă dă o astfel de atitudine. Aici au pierdut, mai ales că guvernul Orban iată că a trecut şi tot jocul ăla oarecum şantajist pe care l-a practicat la rupere USR-ul s-a întors împotriva lui.

Cred că primul lucru pe care ar trebui să-l facă USR acum ar trebui siliţi să strângă colaborarea cu PNL şi cu preşedintele Iohannis, mai reducând din acea aroganţă imensă. La un moment dat dădeau impresia că dacă au loc alegeri anticipate, ei vor ieşi pe primul loc şi vor da primul ministru”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *