De ASTA a fost audiat Rareș Bogdan la DNA timp de 6 ore

Categories ActualitatePosted on

Rareș Bogdan a fost audiat timp de șase ore la DNA Brașov. Dezvaluirea a fost facuta chiar de patronul lui, Cozmin Gusa.

Loading...

”Rareș Bogdan a fost audiat timp de șase ore la DNA Brașov. L-au anchetat timp de șase ore pentru un nimic… pentru prezența într-un restaurant. Rareș Bogdan a fost anchetat, în urmă cu doi ani, de acea unitate specială de la Brașov”, a mai spus Cozmin Gușă la Realitatea TV. Neavand ce sa mai faca Rares Bogdan a trebuit sa povesteasca tot ce s-a intamplat dar care pana acum a fost tinut ascuns de ochii telespectatorilor.

Concret, Rares Bogdan a comunicat cu doi inculpați care erau într-un dosar aflat în lucru la DNA si care nu aveau voie sa vorbeasca intre ei. Mai mult, amandoi erau in acelasi restaurant iar realizatorul Realitatea TV s-a dus cand la unul, cand la celalat.

Loading...

„Am primit un telefon de la DNA Brașov și am fost invitat să stau de vorbă cu procurorul care am înțeles că este chiar șeful de acolo, nu mai țin minte exact. M-am dus cu mașina. Am intrat în DNA Brașov pe o vreme groaznică: ningea, ploua, burnița. Am intrat, am stat de vorbă cu procurorul. M-a întrebat dacă am transmis ceva. Am răspuns că nu, eu sunt un om civilizat: l-am salutat. Omul s-a ridicat în picioare și m-am dus și l-am salutat.

Erau vreo câteva zeci de oameni în restaurant. Procurorul mi-a zis că pe urmă am venit și am vorbit și cu celălalt inculpat din dosar, iar ei nu au voie să se întâlnească. Am răspuns că l-am salutat și pe acela. Eu dacă intru undeva, nu mă intereseaza ce legătură este între cei doi, eu salut și pe unul și pe altul. I-am zis că nu am transmis nici o informație și a fost totul în regulă,” a povestit Rareș Bogdan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *