Deputat ales pe listele USR: Florin Piersic este un actor MEDIOCRU și …

Categories ActualitatePosted on

Deputatul Adrian Duhotaru a fost asaltat pe facebook de românii furioși, după ce politicianul l-a numit pe Florin Piersic un actor mediocru. Ce a spus Duhotaru:

Loading...

”(…) Susțin revenirea cinematografului din Cluj la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa”, a spus acesta

Adrian Duhotaru a fost în USR până în anul 2017 atunci când a decis să demisioneaze, anunțând că urmează să-și facă un alt partid.

Loading...

Iată câteva dintre reacțiile românilor, care l-au căutat pe facebook să-i transmită mesaje, conform stiridindiaspora.ro.

„Băi, păduche!
Te-am căutat pe google, să-ți văd moaca, ești un nime-n drum! Și-ți permiți să ai opinii despre Piersic?
Mi-ar fi rușine!”, spune unul dintre cei care îl critică pe Duhotaru.

„Ce nu stiti domnule Dohotaru, este ca Fl.Piersic a fost comparat de criticii de film internationali cu Gerard Depardieu, (asta numai daca dv stiti cine e marele actor francez, daca nu , informati-va, intrati pe Google),” spune altceinva.

„Dacă aşa considerați că obțineți voturi şi aprobarea clujenilor, ar fi bine să vă revizuiți atitudinea! Dacă nu-l apreciați nici o problemă, dar cine şi ce vă face competent în a aprecia activitatea unor actori? Greu cu democrația asta, nu? Mai ales când eşti atât de mic sufleteşte!” spune o altă româncă.

Florin Piersic şi-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, în mijlocul publicului, într-un spectacol-eveniment organizat la Cluj. Peste o mie de oameni au venit să-i ureze „La mulţi ani!” actorului.

Ca la fiecare apariţie, actorul şi-a fascinat publicul cu povestirile sale pline de umor. „Eu sunt consilier patriarhal, iar doamnele care doresc să se spovedească să vină la mine!”, a spus Florin Piersic, potrivit Observator.tv. Spectacolul „Pe cărările vieții… cu Florin Piersic” a început cu un documentar biografic şi a fost presărat cu momente de teatru, operă și folclor. Florin Piersic s-a născut în 1936, iar de-a lungul carierei a jucat în zeci de filme și piese de teatru. În 2016 a fost decorat cu Ordinul Steaua României în grad de ofițer.

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori. S-a născut într-o familie modestă în Cluj, iar recent a susținut un discurs în care și-a omagiat mama, de care îi este foarte dor. „Ce mamă am avut eu și astăzi aș da orice, orice pe lume, viața mea, ca să o mai văd o singură dată. Eu fac parte dintr-o familie de preoți, din partea mamei. Bunicul și străbunicul au fost preoți’, a spus Florin Piersic, potrivit Antena Stars.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *