Dictatură! Executat de Orban pentru SINCERITATE

Categories PoliticaPosted on

Ludovic Orban face încă o victimă! Liderului PNL Giurgiu Marin Anton a fost executat pentru sinceritate. Nu este primul caz și nici ultimul nu o să fie. PNL nu mai este de foarte mult timp un partid liberal iar în acest ritm sunt mari șanse ca Ludovic Orban să rămână singur. Ce spune Marin Anton după ce a fost mazilit.

Loading...

”Am avut o declarație la o întrebare vis a vis de justiție într-o conferință de presă la Giurgiu, am spus să nu mă întrebe pe mine despre ce se întâmplă în Justiție pentru că eu sunt subiectiv la acest capitol. Am spus că dacă s-ar da amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. De aici discuțiile. Nu eu am spus că aș face asta, copiii mei sunt mari, au educație sănătoasă. Nu a fost un îndemn al meu. Ei știu foarte bine cât am suferit eu în urma unui proces și din punctul lor de vedere e o mare nedreptate în cazul meu, dar trebuie să ducem lupta până la capăt. Eu am încredere în Justiție și sper să mă declare nevinovat.”, a declarat Marin Anton. Oare nu este cam puțin ca să dai afară un lider de filială?

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a decis luni, la propunerea preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu Marin Anton.

Loading...

„Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, a declarat, după şedinţă, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *