DOLIU în PSD. A murit după votul la prezidenţiale

Categories ActualitatePosted on

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp după aflarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale.

Loading...

Gheorghe Huple a suferit un atac de cord duminică noaptea, în jurul orei 1.00, acasă, după numărarea voturilor în comunei bihorene Ciumeghiu. Potrivit unor surse locale, acesta s-a întors acasă supărat de rezultatele obţinute, pe motiv că localnicii l-au preferat pe Klaus Iohannis, care a strâns 39,01% din voturi, în detrimentul Vioricăi Dăncilă, care a strâns 20,59% din voturi, scrie Adevarul.

În vârstă de 62 ani, Gheorghe Huple a fost membru PSD şi a condus comuna Ciumeghiu timp de 3 mandate, până în 2016. Huple era implicat în politică şi se pregătea să candideze din nou anul viitor, în tentativa de a redeveni primar al localităţii bihorene.

Loading...

„Nu era bătrân, avea în jur de 60 de ani. Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria”, a declarat luni, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *