Dr. Adina Alberts: ȘOC LA HIPERMARKET!

Categories ActualitatePosted on

Autoritățile recomandă insistent purtarea măștilor peste tot. Primii care ar trebui să le poarte ar fi cei care lucrează în supermarketuri. Ei intră în contact cu mii de persoane. Cu toate acestea, Dr. Adina Alberts a afirmat ca nu peste tot se intampla asta si a povestit o intamplare.

Loading...

”Am ieșit din casă duminică dimineață pentru a merge la cumpărături. Nu aș fi vrut, dar proviziile s-au terminat.

M-am echipat cu mască, mânuși și m-am îmbrăcat cu haine din material poros, deci am făcut așa cum v-am sfătuit și pe dumneavoastră să faceți. Am ajuns acasă, am spălat și dezinfectat tot, abia apoi le-am băgat în frigider și respectiv dulapuri! Toate aceste elemente ne ajută să ne ferim de coronavirus.

Loading...

În magazin, spre surprinderea mea, cumpărătorii nu purtau nici măcar măști, ce să mai vorbim de mânuși. La fel și o parte a angajatelor, tinere, zglobii, dar fără mască! Acestea sunt cele mai expuse persoane în aceste momente!

Cum e posibil ca un patron să nu își instruiască personalul să nu îl verifice și să-l lase atât de expus? De ce ne jucăm așa cu acest virus periculos? O spun la modul general, dar știu că există și oameni care folosesc toate metodele de protecție. Fiți atenți cu sănătatea dumneavoastră! Este bunul cel mai de preț pe care îl aveți! ”, a scris aceasta.

Raed Arafat îndeamnă toată lumea să poarte mască. Șeful DSU spune că dacă nu găsim să cumpărăm măști medicinale, atunci să improvizăm ceva acasă. „Va dura până ne vom obișnui cu această practică, dar din informațiile pe care le avem, ar fi bine să începem să aplicăm această practică cât de repede posibil”, a scris Raed Rafat pe Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *