Economistul Dan Diaconu, ”ATAC NUCLEAR” asupra lui Iohannis: Îngrămăditul ăsta …

Categories ActualitatePosted on

Economistul Dan Diaconu își continuă răfuiala cu președintele României, Klaus Iohannis. Acesta scrie că una dintre ultimele ieşiri ale Plăvanului a fost cea referitoare la ordonanţa privind contestaţia în anulare, text pe care el, în înţelepciunea sa rudimentară, l-a calificat ca fiind „cras neconstituţional”.

Loading...

”Adică tu, neica nimeni, care-ai scris la viaţa ta doar celebra lucrare „De ce noaptea e întuneric?”, ajungi să-i arunci cu noroi în ochi lui Tudorel Toader care, în afara faptului că e profesor universitar şi fost judecător la Curtea Constituţională, mai e şi membru în Comisia de la Veneţia”, precizează economistul. Acesta adaugă: Iată c-am văzut minunea: coate goale îl trimite pe Tudorel la Abecedar. ”Desigur, atunci când eşti prost, nu-i suficient să fii doar prost, trebuie să te mai şi înfoiezi cu prostia ta”, îl taxează Diaconu pe Iohannis. Redăm postarea de pe Facebook.

”Una dintre primele acţiuni ale Plăvanului de după ce a fost numit preşedinte a fost aceea de a descăleca la CSM unde le-a spus ălora că, din puntul lui de vedere, ei ar trebui să facă legile în ţară. A spus asta după ce, în campania electorală dăduse numai chifle din care rezulta că nu s-a obosit vreodată să citească legea fundamentală a ţării, Constituţia.

Loading...

În sine e grav să nu ştii nici măcar Constituţia. De fapt nu e grav, ci e un semn de prostie crasă, de imbecilitate. Cum naiba să conduci o maşină dacă n-ai habar ce face acceleraţia sau de ce se semnalizează? Pentru prostul naţional se pare că asta nu e o problemă. Însă, în cazul său, treaba e mult mai adâncă. Prin ieşirea de atunci de la CSM, prostovanul a demonstrat că nici n-are habar de principiile de bază ale democraţiei, de ceea ce înseamnă separarea puterilor în stat. Cum poţi fi atât de prost încât să lansezi o asemenea chiftea, s-o pronunţi aşa gâjgâit cum vorbeşti tu, ca pe o culme a corectitudinii? Şi-aici nu e vorba doar de prostia sa, ci de prostia întregii echipe de consilieri de la Cotroceni. Vă daţi seama ce bolovani are ăsta în spate, ce proşti solemni îi ghidează paşii ăia de bou retardat?

Una dintre ultimele ieşiri ale Plăvanului a fost cea referitoare la ordonanţa privind contestaţia în anulare, text pe care el, în înţelepciunea sa rudimentară, l-a calificat ca fiind „cras neconstituţional”. Adică tu, neica nimeni, care-ai scris la viaţa ta doar celebra lucrare „De ce noaptea e întuneric?”, ajungi să-i arunci cu noroi în ochi lui Tudorel Toader care, în afara faptului că e profesor universitar şi fost judecător la Curtea Constituţională, mai e şi membru în Comisia de la Veneţia. Aşadar, tu, un nimeni pe stradă, îi spui unei somităţi în domeniu(cam asta e Tudorel pe lângă Plăvan) că n-are habar de Constituţie! Şi care-i motivul? Să-i dăm cuvântul omului nostru: „O lege acţionează numai pentru viitor. Nu poate sa acţioneze retroactiv… Am speranţa că ministrul Justiţiei va mai citi un pic de Constituţie si legislaţie”.

Iată c-am văzut minunea: coate goale îl trimite pe Tudorel la Abecedar. Desigur, atunci când eşti prost, nu-i suficient să fii doar prost, trebuie să te mai şi înfoiezi cu prostia ta. Să ne întoarcem aşadar la Constituţie, mai precis la Art 15(2): „Legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile”. Ai înţeles, prostule? E limpede chiar şi pentru un retardat ca tine: „cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile”. Hai că e scrisă limpede, astfel încât chiar şi un prost atât de îngrămădit ca tine s-o poată înţelege!

Pe mine nu mă mai miră că îngrămăditul ăsta încalcă legea fundamentală. Cum naiba să n-o încalce în condiţiile în care nu are habar de ea? E precum boul care paşte şi dă cu balegi oriunde e iarbă: nu contează că-i păşune sau gazon, el paşte că asta-i spune instinctul bovin şi defechează din acelaşi motiv, adică pentru că-i vine. Aşa şi ăsta al nostru: el merge înainte, precum elefantul în magazinul de porţelan.

Ceea ce însă e de remarcat e victoria pe care o marchează pe zi ce trece propaganda în lupta cu bunul simţ. În ciuda faptului că ăsta e prost şi când respiră, propaganda o scoate proastă pe Dăncilă care, dacă suferă de ceva, acel ceva e emotivitatea accentuată. În niciun caz de prostie. Orice om dă chifle atunci când e stăpânit de emoţii. Dăncilă se cam pierde şi-atunci, pac chifteaua. Sunt gesturi hazlii: ba un cuvânt stâlcit, ba un sens uitat, mă rog, chestiuni scuzabile. Când însă pui aceste treburi nevinovate şi le ridici la stadiul de prostie supremă în condiţiile în care protejatul tău e prost de pute astfel încât la fiecare cuvânt scos dă două prostii, asta da performanţă! Propaganda care lucrează pentru prostul proştilor reuşeşte să arate publicul că prostu-i în altă parte. Asta în condiţiile în care prostia lui Iohannis duhneşte mai rău decât căcatul pentru o muscă.

Mă rog, trebuie să fii şi deosebit de prost ca, în ciuda evidenţelor, să fii orbit de propagandă. Dar, până la urmă, şi reuşita de a strânge toţi proştii într-o frăţie a imbecililor care acţionează ca un monolit în ciuda evidenţelor, tot o performanţă e. Din păcate această performanţă se răsfrânge asupra noastră, condamnându-ne la înapoiere”, aexplicat Dan Diaconu.

Loading...

3 comments

  1. Eu cred ca propaganda este intrata in panica rau de tot in fuga ei de a descoperi erori domnului ministru si negasind, scot din context unele expresii sau fraze si i le servesc plavanului, care agnostic fiind, le ia asa nerumegate si le arunca in spatiul public, umplandu-se de ridicol.

  2. Subscriu in totalitate celor scrise argumentat in concordanta cu adevarul despre humanoidul nazist Klaus Werner Iohannis, cel care nu stie sa citeasca nici macar un anunt facut la intrarea unui WC public.
    Orice ar face autoritatile romane in mod legal si constitutional nu este pe placul infractorului, fraudulos ocupant al Palatului Cotroceni Klaus Werner Iohannis. Klaus Iohannis care se dovedeste a fi STALIN si Hitler la un loc se comporta ca un calau nazist al Romaniei, cel ce ordona crime abominabile impotriva romanilor(vezi crima de la Club Colectiv). Pe infractorul Klaus Iohanni il intereseaza doar banii contribuabililor romani pe care ,iata , sub guvernare ALDE/PSD nu=i poate pradui.
    In ceea ce priveste Germania la care face referire o prostituata aflata la munca in Germania, numita Constanta Ileana Mitriu sa o anuntam ca germanii sunt cel mai mizerabil, criminal popor din Europa. Acaparator si distrugator al civilizatiie romanesti Germania nu a avut nici o problema de onoare si demnitate cand a primit, infractional , de la nazistul Klaus Iohannis renuntarea la datoria istorica a Germaniei catre Romania.
    http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/klaus-iohannis-renunta-la-datoria-istorica-a-germaniei-fata-de-romania-de-19-miliarde-de-euro-158063

  3. Urat comentariul dumneavoastra, domnule Diaconu. Chiar daca cele prezentate ar fi reale, un tanar economist nu poate folosi un astfel de limbaj, degradant, zic eu. Si aveti grija domnule sa nu intrati in conflict cu domnul Codrin Stefanescu care tocmai se pregateste sa trimita la puscarie pe cei care jignesc politicienii. Va doresc mult succes in cariera dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *