Firea îi dă LOVITURA DECISIVĂ lui Codrin Ștefănescu, după protestul #Rezist

Categories SocialPosted on

La scurt timp dupa ce comunitatea „Coruptia ucide” a anuntat organizarea unui protest in fata Primariei Bucuresti pentru a impiedica acordarea unor despagubiri de 4 milioane de euro lui Codrin Stefanescu, Gabriela Firea a emis un comunicat de presa in care afirma ca secretarul general al PSD nu are nicio sansa sa mai primeasca acum acesti bani.

Loading...

Firea afirma in comunicat ca nu are nicio legatura cu aceasta afacere, intrucat a fost pusa la cale in mandatul lui Sorin Oprescu. Ea mentioneaza apoi ca documentatiile in baza carora Stefanescu trebuia sa incaseze cele 4 milioane de euro au expirat, potrivit Aktual 24.

”Avand in vedere articolele de presa aparute in mediul online potrivit carora ‘Codrin Stefanescu se pregateste sa incaseze 4 milioane de euro de la Primaria Bucuresti pentru un teren luat ilegal de la stat’, Primaria Municipiului Bucuresti face urmatoarele precizari:

Loading...

Declansarea procedurii de expropriere aferente proiectului de utilitate publica „Penetratie bulevardul Timisoara” a fost aprobata de catre Consiliul General prin Hotararea nr. 288 din data de 28 noiembrie 2013.

Prin acest act s-a decis declansarea procedurii de expropriere pentru un numar de 87 de imobile (90.986 mp. teren si 1.977 mp. suprafata construita la sol) pentru o despagubire in suma totala de 68.587.856 lei.

Ulterior adoptarii Hotararii Consiliului General, procedura de expropriere nu a fost continuata. Astfel, suma de bani aprobata de catre Consiliul General nu a fost consemnata in conturi de afectatiune speciala deschise pe numele expropriatorului si la dispozitia proprietarilor de imobile.

Prin urmare, nu a fost efectuata nicio plata cu titlu de despagubire pentru vreunul din cele 87 de imobile (t

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *