Firea face din nou turul TELEVIZIUNILOR anti – PSD. Tema? Dragnea

Categories ActualitatePosted on

Gabriela Firea s-a dus la B1 și a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, în contextul bugetului pe 2019.

Loading...

„Azi dimineaţă i-am lansat domnului Dragnea invitaţia de a discuta cu cifrele şi dovezile, în orice studio de televiziune, problematica Bucureştiului, pentru că domnia sa, prin reprezentanți, a afirmat după CEx că ceea ce spun eu nu are corespondent în realitate şi că sunt nişte mofturi.

Dacă toate serviciile publice şi toate investiţiile din Capitală sunt nişte mofturi, atunci vreau împreună să dezbatem la orice televiziune, oricât de prietenoasă cu domnia sa, şi cu orice moderator, oricât de amabil pentru domnia sa şi ostil mie. Eu vin cu dovezile, domnia sa nu are cu ce să vină, pentru că eu mi-am făcut calculele la primărie din proiectul de buget care este pe site, nu sunt invenţii ale mele şi nu sunt declaraţii politice.

Loading...

Iar faptul că domnia sa se ascunde (…), consider că fuge de mine, se ascunde de mine, ştie că am dreptate. Primăriei Capitalei i s-a tăiat 25% din buget comparativ cu anul trecut, mă refer la încasările din impozitul pe venit. Asta înseamnă circa 180 de milioane de euro”, a declarat Gabriela Firea la B1 TV.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *