Florin Călinescu: Nu am fost dat AFARĂ

Categories ActualitatePosted on

Actorul Florin Călinescu a decis să pună pauză carierei în televiziune și revine în politică, fiind ales președinte al Partidului Verde. Călinescu a explicat că i-a anunțat deja pe cei de la Pro TV și nu va mai fi jurat în cadrul emisiunii ”Românii au talent!”.

Loading...

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.

Actorul Florin Călinescu este noul președinte al Partidului Verde, anunțul fiind făcut pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice.

Loading...

”De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică in interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim”, este mesajul prin care se anunță intrarea în politică a actorului care a mai avut și alte oferte.

Partidul Verde a fost înființat în 2005 și a participat la alegerile prezidențiale din 2009, susținând candidatura lui Remus Cernea. La Congresul din 14 ianuarie 2012, Ovidiu Iane a fost ales președinte al partidului, Iane fiind ulterior ales deputat PSD. La începutul acestui an, actorul a negociat cu PMP o eventuală intrare în partidul lui Traian Băsescu și o candidatură la alegerile europarlamentare.

Florin Călinescu anunța la sfârșitul anului trecut, într-o înregistrare live pe pagina personală de Facebook, că „se gândeşte foarte serios“ să-şi înfiinţeze propriul partid politic.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *