GAFA TERIBILĂ făcută de Andrei Caramitru. De tot RÂSUL

Categories ActualitatePosted on

Andrei Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, a pășit greșit în lumea politică și nu doar pentru faptul că s-a înscris în USR. Acesta are o atitudine de o agresivitate dusă la extrem. ”Trebuie sa câștigam alegerile sau – dacă le masluiesc și le fură masiv – sa le dam foc”, spunea Caramitru într-un dialog cu o liberală. Mesajul este adresat pesediștilor. Deci….să le dăm FOC.

Loading...

Duminică însă a făcut o gafă destul de mare. În goana lui de a ataca tot ce mișcă acesta a făcut afirmații bizare în care și-a atacat chiar un coleg de partid. E clar căva ajunge un mare politician.

„Ei (PSD-ALDE n.red) speră că nu vom face nimic dacă opozitia vine la guvernare (doar măsuri cosmetice gen “comisia de tăiat hârtii”), însa încep să își dea seama că nu vom accepta să nu reparam răul pe care l-au făcut ei”, a scris Caramitru, duminică, într-o postare pe Facebook.

Loading...

Care este problema?  Comisia de tăiat hârtii a fost inventată de colegul lui de partid, Cristian Ghinea. Potrivit site-ului USR, echipa de proiect (a comisiei) e formată exclusiv din membri si voluntari USR și România 100 care au ales să se implice pentru schimbarea relației dintre noi și stat.

Andrei Caramitru spune că nici apelativele laudative cu care a fost gratulat după postarea în care scria că „USR îi aruncă pe pesediști în pușcării”, nici cele critice nu îl impresionează.

„Am fost numit de la “Mesia”, “posibil presedinte”, “al 2-lea Băsescu” pana la “extremist”, “noul vadim”, “mitraliera USR”. Exagerările sunt foarte periculoase, atât cele pozitive cât și cele negative”, a scris tânărul politician.

Andrei Caramitru a explicat că numai prin declarații și fapte dure se poate rezolva problema.

„Nu ne putem bate cu PSD cu flori și luminițe. Trebuie sa venim cu soluții clare și precise, in spiritul legii. Nu putem accepta un “moment 0” prin care coruptii sunt spălați, prin acte ilegale scrise de ei, și sa acceptam după ca sunt curați și pot in continuare sa aibă un rol in societate. Cine nu a încălcat legea nu are de ce sa se teama. Cei care au furat trebuie pedepsiți conform legii . Si sa nu mai poata fi aleși in funcții publice. E foarte simplu și in spiritul unui stat de drept real”, spune el.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *