Gorghiu îi dă ”ÎN CAP” lui Ludovic Orban

Categories PoliticaPosted on

Senatorul liberal Alina Gorghiu consideră că toţi foştii preşedinţi ai PNL ar trebui să se regăsească, pe un loc eligibil, pe lista cu candidații pentru alegerile europarlamentare. Afirmația are o țintă clară: Ludov Orban. Liderul PNL nu îl vrea nici în ruptul capului pe Crin Antonescu și se sperie de o revenire a acestuia în PNL deoarece își simte amenințată poziția care oricum este destul de afectată de modul în care conduce partidul.

Loading...

„Orice fost preşedinte al PNL ar trebui să se regăsească pe această listă de europarlamentare. (…) Eu, pentru o listă cu Crin Antonescu, îmi voi da votul. Dacă ai fost o dată preşedinte al PNL, mi-e greu să cred că nu poţi să îţi găseşti un loc eligibil pe lista partidului. Este Vasile Blaga la care mă gândeam, e Crin Antonescu. Sunt oameni care reprezintă în continuare PNL şi au un electorat aparte în rândul partidului nostru. Toţi suntem obligaţi să tragem la aceeaşi căruţă pentru un scor pe care ni-l dorim”, a afirmat, miercuri, la Senat, Alina Gorghiu.

Gorghiu a pledat ca pe locurile eligibile să se regăsească şi femei, pentru că 52% din electoratul din România este reprezentat de femei.

Loading...

„Eu sunt unul dintre cei care şi-au depus dosarul de candidatură. (…) Mi-aş dori să văd o reprezentare echilibrată şi pe regiuni şi pe sexe, pentru că ne-am bătut, ca PNL, pentru cotele de gen, indiferent care este numele doamnelor care se vor găsi pe locuri eligibile. Cred că este obligatoriu ca PNL să aibă şi femei pe locuri eligibile, indiferent că o cheamă Gorghiu sau altfel, pentru că avem 52% femei electorat în România şi merită să se găsească şi domniile lor pe lista PNL”, a adăugat Gorghiu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *