Guşă a spus ce s-a întâmplat la Realitatea după ce a plecat Denise Rifai

Categories ActualitatePosted on

Într-un interviu acordat DC News, Cozmin Guşă a vorbit despre cum a influenţat plecarea lui Denise Rifai audienţa Realitatea Plus.

Loading...

„Era normal că dacă pleacă Denise Rifai audienţa scade. Ea avea trei ore în prime-time, o audienţă foarte mare, bătea şi Digi şi B1 de fiecare dată. Vorbim aici de un electorat de centru, centru-dreapta unde este mai multă concurenţă. În rest, este bătaia clasică între Antena 3 şi România TV pentru electoratul de stânga, centru-stânga.

Acum situaţia s-a inversat, dar e un lucru normal. Greu construieşti o vedetă şi, la fel ca Rareş Bogdan, Denise Rifai ajunsese o vedetă unghiulară, adică îşi domina slotul cu autoritate, avea credibilitate, nu e simplu să recuperezi. Dar hai să nu bârfim. Eu îmi aştept dividendele la sfârşitul anului 2020, din poziţia mea de acţionar, aşa că îmi doresc ca audienţa să crească în continuare pentru ca să încasăm mai mult”, a explicat Cozmin Guşă.

Loading...

Reamintim ca Denise Rifai a explodat după ce s-a ciocnit de Mădălina Dobrovolschi la Realitatea Plus. Motivul: Mădălina Dobrovolschi realizează, în prezent, emisiunea de care s-a ocupat Denise Rifai la Realitatea Plus. Denise Rifai a povestit pe pagina de socializare ce urmat pe holurile Realitatea Plus.

”Astazi, la amiaza, am avut treaba multa! Treaba multa de tot! Si nu cu dl.Cristoiu, asa cum, probabil, v-ati fi asteptat! Am fost pana la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar …Trebuia sa mi recuperez din vasta garderoba. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, dupa 10 ani de activitate, zi de zi.

Siiiiii! Surpriza! Ca, asa e in viata! M=am intalnit cu Madalina Dobrovolschi, deci cu cea care, de asta seara, si-a propus sa intre in casele dumneavoastra cu Emisiunea Mea, cu Denumirea Aleasa de mine, cu Decorul Meu, in Platoul Meu si chiar si cu unii dintre Invitatii mei. Nu zic nimic, judecati dvs!

Si, ca sa va inchei naratiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat O seara buna! Profit de ocazie, asadar, si ii intorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicatie muzicala, ca urare de Casa „noua”! Ma rog, cat de „noua” poate sa fie Casa construita de Mine si de Echipa mea.

Melodia o stiti cu totii! O canta Smiley! „In patul meu, pe muzica mea…” Cat despre Noi, o sa avem treaba multa! V-am promis doar ca va iau Pe toti Cu mine! Si cum am făcut celebra aceasta emisiune si am transformat-o in slotul cel mai vizionat de la Realitatea, mai pot o data! Cu dvs langa mine!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *