Iohannis despre casele ”ȘTERPELITE”

Categories PoliticaPosted on

Klaus Iohannis a vorbit la conferinta de presa de casele facute din meditatii.

Loading...

”Doamna Vasilica Viorica Dăncilă a fost partea activă a tuturor mârlăniilor pesediste. A fost foarte activă când a fost vorba să facă zid împreună cu Guvernul împotriva unor persoane cu probleme penale. Asta a fost ușor de văzut.

A fost o persoană activă în a activa împotriva românilor. E reprezentanta unui partid antidemocratic, care a activat împotriva României. Acum mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect ca și cum până acum ar fi apărat democrația și pe români. Nu accept o dezbatere cu o persoană care a promovat ce e mai rău în ultimii ani în România. Nu accept o dezbatere cu candidata acestui PSD.

Loading...

Eu îmi doresc o Românie fără PSD în instituțiile de conducere. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu, nu e loc pentru un astfel de PSD și pentru o dezbatere cu un astfel de candidat”, a spus Klaus Iohannis. El a adaugat ca niciodata nu s-a temut de suspendare.

”În realitate, pentru un președinte suspendarea e un joc facil și cu câștig clar. De temut, nu am avut de ce, ba chiar au fost etape în care mi-ar fi convenit pentru că ar fi luat din elanul PSD și m-ar fi ajutat. Dar în ansamblu nu cred că suspendările președinților sunt soluția decât dacă există fapte grave.

La noi suspendarea e vehiculată din motive strict politicianiste probabil va trebui să ne gândim dacă lucrurile sunt bine stabilite aici. Un președinte bine așezat în funcție nu are de ce să se teamă de suspendare”, a spus Iohannis.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *