Iohannis e întreg? Atac la Guvernul și Dăncilă de la Iași într-un moment deosebit

Categories PoliticaPosted on

Urât caracter! Preşedintele Klaus Iohannis s-a folosit de manifestările de Iaşi dedicate Zilei Unirii Principatelor pentru a ataca din nou Guvernul. EL le face pe plac #Rezistenților fanatici și dornici mereu de scandal și spune că cei de la putere preferă ” hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială administrativă”, în timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte.

Loading...

„Din păcate, în locul Unirii, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială administrativă. În locul unei viziuni coerente, actualii guvernanţi pereclitează viitorul ţării cu o avalanşă de măsuri care se arată dezastruoase. România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară. Nici Iaşul nu merită să ajungă un oraş al proiectelor promise şi amânate, mai ales că vorbim despre proiecte precum autostrada şi spitalul regional”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

„Unirea de obligă să facem totul într-un moment în care ţara trebuie să fie bine guvernată”, a mai spus preşedintele.

Loading...

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent miercuri, la Iaşi, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Totodată, are loc decernarea titlului de „Capitală Istorică a României” Iaşului.

Atacurile lui Iohannis sunt tot mai penibile. Un europarlamentar reacționează la scandalurile produse de Klaus Iohannis în ultima vreme. Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că preşedintele Iohannis, în loc să atace gratuit Guvernul în faţa presei străine, ar fi putut să arate că a învăţat ceva din evenimentul de la Aachen, semnând pentru propunerile de miniştri făcute de Guvern.

”Președintele a ales în mod total nepotrivit să își transfere acțiunile de campanie electorală, din plan intern, în plan extern. Klaus Iohannis ar fi putut să se abțină să lanseze atacuri gratuite într-un context care nu era despre bătălia sa cu Guvernul.

Scandalul OUG ajunge în Parlamentul European! Tudorel Toader risipește îngrijorările liderilor europeni: ‘Nu vrem ca cineva să scape de pedeapsă’

Iohannis s-a dus absolut degeaba în Germania, pentru că prin atitudinea sa arată că nu a învăţat nimic tocmai din evenimentul la care a participat. Adică, Iohannis nu înţelege ideea de consens şi de obiective comune, mai ales acum când România deţine preşedinţia semestrială a Consiliului UE.

Prin aceste abordări beligerante, Iohannis transmite un semnal foarte, foarte prost. România are nevoie de un preşedinte care să pună interesul ţării în faţa celui personal şi am convingerea că vom avea un astfel de preşedinte după alegerile de la finalul anului,” susține Răzvan Popa.

Loading...

2 comments

  1. este un dobitoc lipsit de scrupule ce cauta la iasi un poras istoric cultural si cu oameni cinstiti nu ca el un parvenit notoriu mai traieste carmen de ce nu se prezinta la instanta sa spuna cit a furat

  2. CITAT: ” Urât caracter! Preşedintele Klaus Iohannis s-a folosit de manifestările de Iaşi dedicate Zilei Unirii Principatelor pentru a ataca din nou Guvernul. EL le face pe plac #Rezistenților fanatici și dornici mereu de scandal și spune că cei de la putere preferă ” hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială administrativă”, în timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte.”.
    In schimb nazistul Klaus Werner Iohannis prefera actiunile criminale impotriva ministrului justitiei asa cum s-a intamplat si la Ministerul Justitiie cand fanatici, teroristii #rezist au anuntat ca vor sa-l asasineze pe ministrul justitiei folosinduse de vopsea rosie,simbolul sangelui si infindand cutite in poza ministrului justitiei fapta ce l-a satisfacut pe Klaus Werne Iohannis care, tacit, s-a declarat complicele #rezist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *