Jurnalist: Iohannis trebuie ARESTAT, nu VOTAT !

Categories PoliticaPosted on

Plăvanul sas,protejat de Statul paralel mafiot și de japițele lui Soros din fruntea UE și din Departamentul de stat al SUA, și-a terminat cel mai lung concediu din viața lui și mai vrea un altul ,tot de cinci ani, potrivit jurnalistului Ilie Neacșu.

Loading...

Acesta scrie pe pagina de socializare că toate structurile subterane sunt mobilizate, ca în plin război, pentru ca toți informatorii,agenții de influență, acoperiții și descoperiții să vegheze la menținerea unui sas puturos, arogant, intrigant și anti-român la Palatul Cotroceni.

”Până și bețivul de Băsescu ,pe lângă nenorocirile create Țării și românilor,tot a mai făcut ceva. Sasul înfumurat nu a făcut nimic,în afara blocării activității guvernului și încălcării Constituției.Pentru ce alte motive să-i dăm votul ? Poate pentru că a vândut copii de români,pentru că și-a însușit, fraudulos,șase case, pentru că a retrogedat,ilegal, proprietățile , aflate sub autoritatea Statului Român, Frontului democrat german,chipurile,”urmașul” organizației fasciste constituite de etnicii germani înainte de declanșarea celui de al doilea Război Mondial,când toți minoritarii nemți din România au trecut în subordinea lui Hitler.

Loading...

Sau poate că a acceptat menținerea unui stat paralel ,care să blocheze Statul Român normal,ales sau numit de Popor. Eu zic că Iohanis trebuie arestat,nu votat. Să votăm pe unul dintre candidații care merg cu Țara,care dovedesc demnitate pentru români și suveranitate și independență pentru România. Viorica Dăncilă,Mircea Diaconu,Ninel Peia și Alexandru Cumpănașu sunt doar patru candidați care deasupra plăvanului la toate capitolele. Cei care aveți intenția de a-l vota pe arogantul specimen de sorginte bavareză gândiți-vă la consecințe grave pentru Țară.

Iohanis ar avea ,în cazul unei reușite, totul în mâna lui.Și guvern,și parlament,și servicii secrete,și justiție,și și poliție,și armată. Ar face ce vrea el cu România sau ce-i ordonă stăpânii lui din afara țării. Iar votanții lui ar deveni complicii la dezastrul pe care îl dorește Iohanis pentru România și pentru români. Și nu uitați un aspect. În caz de o revoltă spontană sau susținută din exterior,Iohanis se refugiază în Germania ,unde și-a cumpărat o vilă și unde și-a instalat părinții. Alegerea președintelui nu mai este o joacă sau o confruntare ideologică,ci trebuie să fie rezultatul maturității noastre,al unei gândiri pozitive pentru Țară.

Să nu uităm că cei care se erijează în prieteni ,ne sunt în realitate cei mai mari dușmani.Ne-au încălecat instituțiile de forță,ne secătuiesc bogățiile,ne taie pădurile,ne cumpără pământurile,ne depopulează satele.Români,treziți-vă în al doisprezecelea ceas. Votați un român. Pe Iohannis în nici un caz.Doamne,scoate-i pe unii frați ai noștri din starea de hipnoză și luminează-le calea spre credință și salvarea Neamului !”, a scris Ilie Neacșu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *