Jurnalist român, solicitare către Servicii cu privire la PSD – ALDE

Categories ActualitatePosted on

Serviciile secrete ar trebui să se implice acum în politică, împotriva PSD-ALDE. Este opinia jurnalistului Dan Turturică exprimată în ultimul său editorial publicat pe digi24.ro. În anul 2017, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir l-a acuzat pe Dan Turturică de colaborare cu serviciul de informaţii, în aşa-numitele „culoare media”. Dragomir susţinea că Turturică era unul dintre jurnaliştii care erau văzuţi des în biroul lui Florian Coldea de la SRI.

Loading...

„Aceasta este marea răscruce la care am ajuns. Vom accepta ca marile obiective naționale pe care ni le-am fixat după ieșirea din comunism, aderarea la NATO, UE și parteneriatul strategic extins cu SUA, să fie compromise? Sau le salvăm, în ultimul moment? La această întrebare este chemat să răspundă fiecare român.

Inclusiv cei care au avut o contribuție esențială la atingerea celor trei mari obiective naționale: cei care au făcut, după 2005, saltul de la statutul de martori muți la fărădelegile mafiei care capturase statul la cel de luptători pentru însănătoșirea și dezvoltarea României. Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cum am ajuns, în doar doi ani, să pierdem toate progresele înregistrate până în 2016.

Loading...

Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cum au încăput, din nou, instituții esențiale pe mâna castei hrăpărețe. Nu am nicio îndoială că mulți dintre ei știu exact cine cu cine s-a înțeles pentru a scoate România din parteneriatele cu Occidentul. Ce nu știu, însă, este dacă se vor mulțumi să asiste impasibili la această trădare sau vor face ceva măcar pentru a o împiedica să își atingă ținta finală”, scrie jurnalistul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *