Kovesi, favorită la Parchetul European. Ingrid Mocanu e pe jos de RÂS

Categories ActualitatePosted on

Avocata Ingrid Mocanu a reacţionat la informația că fosta șefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost selectată pe primul loc pentru poziţia de procuror-şef al Parchetului European, instituție ce ar urma să înceapă să funcționeze din 2020.

Loading...

”Băi, o pun europenii șefă la parchetul lor pe Kovesi.  M-am așezat confortabil în fotoliu și aștept onorariile grase din Germania, Austria, Olanda, etc… de Franța nu zic, că par că sunt cam sărăcuți în ultima vreme 🙂 . Eu sunt avocat și într-un barou european, voi fi selectată mult mai frecvent decât restul avocaților români 🙂

Bă, ejnebun? Vă dați seama când o avea Fritz identitate triplă și l-o chema Hans, Adolf și Frida.
Dar când o începe să facă Slujirea protocoale secrete cu BND – ul, DGSE – ul, BVT – ul, SISDE – ul și alte asemenea ”serviciuri” unul mai secret decât altul? Dar dacă s-ar trezi martorii chemați la anchete anticorupție că găsesc direct declarațiile scrise și li se trântesc cătușele și pistoalele pe masă dacă nu semnează? Hai că e bine … aștept să mor de râs ”, scrie Ingrid Mocanu pe pagina de socializare.

Loading...

Tudorel Toader spune că îi va informa pe miniştrii de justiţie din UE despre „abuzurile” comise de fosta şefă DNA, după ce Laura Codruța Kovesi a fost declarată favorită pentru șefia Parchetului European

„Cred că membrii Comisiei de selecţie nu cunosc abuzurile comise de către Laura Codruţa Kovesi în detrimentul cetăţenilor, în detrimentul statului de drept. În Franţa sau în Germania, un procuror nu ar putea să comită atâtea abuzuri, pentru că ar fi eliberat din sistemul judiciar. Chiar dacă în zilele de joi şi vineri vom avea un Consiliu informal JAI, la care vor participa majoritatea miniştrilor de justiţie din statele membre ale UE, mâine dimineaţă (marți – n.r.) voi trimite decizia CCR privind demiterea din funcţie, fiecărui ministru de justiţie”, a declarat Tudorel Toader pentru site-ul stiripesurse.ro, citat de News.ro.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *