La mulţi ani, România! La mulţi ani, Liviu Pleșoianu!

Categories ActualitatePosted on

Pe 24 ianuarie, românii sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor Române. În 2019, se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. Acest eveniment istoric important este cunoscut și ca “Unirea Mică”. Unirea Principatelor Române reprezintă un pilon de bază pentru înfăptuirea statului național unitar român.

Loading...

La 5/17 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost ales drept domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie/ 5 februarie devine și domn al Munteniei. Dorința arzătoare a românilor de a se uni într-un singur stat s-a transpus în fapte la 1 decembrie 1918 când a avut loc Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România.

Tot pe 24 ianuarie, Liviu Pleșoianu își serbează ziua de naștere. Acesta le-a dat o întâlnire virtuală susținătorilor.

Loading...

”Mulțumesc mult pentru toată susținerea și pentru toate mesajele dumneavoastră frumoase! Rămâne cum am stabilit – mâine, 24 Ianuarie, de la ora 10.00 (n.r. – joi), voi transmite în direct pe pagina mea un mesaj important și voi răspunde la toate întrebările pe care mi le-ați trimis! În plus, mă bucur să pot anunța că exact acum este gata și cartea „ROMÂNIA – ȚARA UNUI VIS POSIBIL”. Vă voi invita în curând la lansare…Fie să FIM!”, a transmis Liviu Pleșoianu. La mulți ani!!!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *