Lovitură pentru SECURISTOIZI după ce Kovesi a fost acuzată. Vestea vine de la CSM

Categories SocialPosted on

Imediat după ce Laura Kovesi ”a bocit” pe la televiziunile prietene că este pusă sub acuzare mai mulți securistoizi s-au apucat să o atace pe Adina Florea că nu este bună de nimic, că este omul Coaliției, toate mizeriile. Surpriză zilei vine însă de la CSM – Adina Florea a luat notă maximă la interviul pentru Secția pentru anchetarea magistraților, anunță Antena3. De asemenea, s-au calificat Mihaiela Iorga Moraru, Marin Nicolae, Puiu Zarafina, Sorin Iașinovschi.

Loading...

Secția specială pentru anchetarea magistraților este condusă de fostul adjunct al șefului Inspecției Judiciare, Gheorghe Stan. Adjunctul lui Stan la Secția pentru anchetarea magistraților este procurorul Adina Florea, propusă de trei ori la șefia DNA de către ministrul Justiției și respins de președintele Iohannis.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie şi-a început activitatea în 23 octombrie 2018, având competenţa exclusivă de a efectua urmărirea penală pentru infracţiunile săvârşite de judecători şi procurori, inclusiv judecătorii şi procurorii militari şi cei care au calitatea de membri ai CSM. Secţia a preluat dosarele care îi vizează pe magistraţi aflate în lucru la DNA şi la alte unităţi de Parchet, precum şi dosarele soluţionate. În momentul în care a devenit operațională, Secția a primit peste 1.400 de dosare.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *