Marele șut în C*R. Gușă, AZVÂRLIT afară din PSD

Categories PoliticaPosted on

Nici măcar o luna nu a durat! Viorica Dăncilă a oferit primele explicații după azvârlirea lui Cozmin Gușă din PSD. Viorica Dăncilă a zis că s-a abținut când a fost nevoie să voteze excluderea lui Cozmin Gușă. După ce ani de zile a înjurat PSD la televiziunea Realitatea și apoi s-a înscris în acest partid, social democratii au luat o decizie buna: Afara cu tine!

Loading...

”Colegii au fost nemulțumiți de atitudinea lui Cozmin Gușă. Eu m-am abținut și la votul pe Ana Birchall, și la votul pe Cozmin Gușă. I-am lăsat pe colegii mei să ia decizia. Cozmin Gușă nu s-a raportat corect la PSD. Astfel au venit propunerile de excludere și aceasta a fost decizia Comitetului Executiv Național”, a zis Viorica Dăncilă.

Cozmin Guşă a declarat că nu este surprins de decizia CEx PSD de a-l da afară la doar 3 săptămâni după ce s-a înscris în partid.

Loading...

„Eram membru de vreo trei săptămâni. Nu mă surprinde decizia. Rămân alături de proiectul de reformare a PSD-ului. Dan Tudorache mi-a spus că nu e statutar, pentru că te dă afară din partid cine te-a primit.

Eu am avut câteva deziderate: să o ajut pe Viorica Dăncilă să intre în turul doi. Zis şi făcut”, a declarat Cozmin Guşă la România TV.Ana Birchall şi Cozmin Guşă au fost excluşi marţi din PSD în şedinşa CEx a partidului, informează România TV.

Florin Iordache a declarat marţi seară că decizia în privinţa Anei Birchall a fost corectă, pentru că a adus deservicii partidului.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *