Mesaj din PSD pentru Dragnea: „Mă c˙˙ pe ele de funcții!

Categories ActualitatePosted on

Viceprimarul PSD al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu vine cu noi detalii în scandalul momentului. El spune că i s-a oferit funcția de secretar de stat pentru a o trăda pe Gabriela Firea.

Loading...

„Mi s-a cerut de la partid, în nenumărate rânduri, în schimbul unor foloase, foloase privind funcții sau numirea altor persoane în funcții să o las pe Gabriela Firea să schimb majoritatea în Consiliul General și să folosesc armele pe care le am în susținerile și ieșirile mele publice împotriva Gabrielei Firea pentru că aceasta crește în notorietate.

Asta este democrația anului 2019. Foloase materiale constând în aceea că funcții pentru mine sau pentru alte persoane. Le-am spus: domnule, eu nu am nevoie de funcții. Ce funcții să-mi dai? Eu sunt ales! Mie nu îmi trebuie din astea! Domnule, poate ai vreun prieten! Nu am niciun prieten! Nu vreau. Mă c*c pe funcțiile voastre de bolșevici! Eu sunt turnător? Eu nu sunt pervers ca voi, băi, haimanalelor!” a spus Aurelian Bădulescu la Realitatea TV, potrivit stiridindiaspora.

Loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *