Mircea Badea și Liviu Pleșoianu, după ce Dide a fost declarat INAPT psihologic

Categories ActualitatePosted on

Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat, anunţul fiind făcut chiar de către manifestant.

Loading...

„Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti – n.r.)”, a transmis protestatarul. Dintr-un total de 14 persoane care au susţinut evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt. Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a comentat ironic acest subiect susținând că ne aflăm în fața unui abuz.

„Anti-nazistul Cristian Dide, protestatar, a fost declarat inapt psihologic. Noooo… este un abuz! Cum să spui că Dide este inapt psihologic?! Eu cred că este foarte apt… și el, și Sandi, și Angi Șerban, și Florin Bădiță… toți sunt apți psihologic. Sigur este un abuz… „, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Loading...

Nici deputatul PSD Liviu Pleșoianu nu s-a lăsat mai prejos afirmând că orice instituție care declară un astfel de ins INAPT psihologic e clar o instituție abuzivă și trebuie desființată!

”Un ins care transmite „live” pe Facebook dintr-un… copac. Pur și simplu! Ce vi se pare anormal? Orice instituție care declară un astfel de ins INAPT psihologic e clar o instituție abuzivă și trebuie desființată! Nu mai are voie omul să-și facă sediu în copaci? De când? De când e anormal ca cetățenii să lucreze în timp ce stau pe crengi? În ce lume trăim! Mâine, poimâine o să ni se pară ciudat și când vom vedea că cineva s-a căsătorit cu un stâlp!”, a scris Liviu Pleșoianu pe pagina de socializare.

Protestatarul poate depune contestaţie în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului – s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori. Ultima acţiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *