Mirel Curea, IRONIE MAXIMĂ la adresa Laurei Kovesi. Mesajul jurnalistului pentru Slujire

Categories JustitiePosted on

Fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat ca a fost pusă sub acuzare de Secția de investigare a magistraților. Laura Codruța Kovesi a făcut anunțul la Europa FM, că a fost pusă sub acuzare, având calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă.

Loading...

Ea a declarat că a primit citația de la un polițist adăugând că citația vine pentru a-i fi blocată candidatura la șefia Parchetului European, înaintea interviului pentru funcția de procuror-șef european. Jurnalistul Mirel Curea are un mesaj special pentru Slujire,

”Codruțo, ai încredere în Justiție!

Loading...

Frumos ar fi să-mi trimiți pe mail, la Evenimentul Zilei, niște date din dosarul în care te agățară aștia, așa cum trimeteai pe vremuri sclavilor tăi din redacție date secrete din dosarele ălora pe care îi nenoroceai nevinovați.

PS Este că-ți fac sfincterele ca ochiul de curcă, când este beată, și că te furnică fruntea aia de două degete?”, a scris Mirel Curea pe pagina de socializare.

Şefa adjunctă a Secţiei de anchetare a magistraţilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineaţă, că dosarul în care este citată Laura Codruţa Kovesi a fost deschis în urma plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. Florea a precizat că se vor respecta drepturile tuturor şi în primul rând legea.

”Este un dosar ca urmare a plângerii lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. E o anchetă în desfăşurare, nu am cum să comentez. Din punctul meu de vedere, eu nu pot să vă spun decât că este o anchetă în curs de desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi în primul şi în primul rând se va respecta legea”, a declarat Adina Florea.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *